Obnoviť stránku

Xbox Series X + Forza Horizon 5 + Hogwarts Legacy

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox Series X + Forza Horizon 5 + Hogwarts Legacy

V súčasnej chvíli limitujeme množstvo vydávaných kusov Xbox Series X na 1 ks na zákazníka z dôvodu snahy o uspokojenie čo najväčšieho množstva zákazníkov. Ďakujeme za pochopenie.


Herná konzola Xbox Series X – najvýkonnejšia Xbox všetkých čias

Predstavujeme Xbox Series X, najrýchlejšiu a najvýkonnejšiu konzolu všetkých čias. Vznikla pre generáciu konzolových hráčov, ako ste vy. Zoznámte sa s Xbox Series X.

Forza Horizon 5 Premium Edition obsahuje :

Forza Horizon 5, Forza Horizon 5: Hot Wheels, Forza Horizon 5 Welcome Pack, Forza Horizon 5 VIP Membership, Forza Horizon 5 Car Pack a Forza Horizon 5: Expansion Two.

+
dostanete aj Hogwarts Legacy



Herná konzola Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition

Užite si svoje dobrodružstvo v Horizone

Pusťte sa do skúmania neustále sa vyvíjajúcej otvorenej krajiny Mexika. Okolie hýri životom aj vďaka 12 teraflopom nezastaviteľného grafického výkonu, DirectX ray tracingu aj vlastnému SSD disku.

Herná konzola Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition

Forza Horizon 5 Premium Edition

Prémiová edícia obsahuje okrem plnej hry Forza Horizon 5 aj doplnky ako rozšírenie Hot Wheels, uvítací balíček, VIP členstvo, Car Pass a prístup k ďalšiemu rozšíreniu hneď, ako bude k dispozícii.

Herná konzola Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition

Rozšírenie Forza Horizon 5: Hot Wheels

Vyskúšajte niečo nové a užite si hranie v pôsobivo vizuálne spracovanom fantastickom svete Horizon Hot Wheels Parku v oblakoch nad Mexikom. Pretekajte s 10 novými autami na tých najrýchlejších a najextrémnejších tratiach. Navrhujte, postavte a zdieľajte svoje vlastné dobrodružstvo v Hot Wheels.

Herná konzola Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition

Uvítací balíček pre hráčov

Welcom Pack obsahuje 5 špeciálnych vopred vyladených áut, dom pre hráčov, jednorazovú dotáciu na získanie ľubovoľného vozidla z herného autosalónu a 3 jednorazové dotácie na bežné alebo vzácne oblečenie.

Herná konzola Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition

VIP členstvo do Forza Horizon 5

Exkluzívne členstvo prináša 3 vozidlá Forza Edition, označenie korunkou, kozmetické predmety, emotikon a klaksón do vozidla, dom pre hráčov, dvojitý kredit ako odmenu za závod, týždenný bonus pre super zatočenie okolo šťastia a ďalšie výhody, ktoré vám dajú vyniknúť na Festival Horizon.

Herná konzola Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition

Car Pass

Pomocou Car Passu pre Forza Horizon 5 rozšíri garáž o nových 42 vozidiel, vrátane 8 formulí na driftovanie. Rovnako získate jednorazovú dotáciu pre každé auto z vašej garáže.

12

Teraflopov výkonu

4K

Reálne používané rozlíšenie

120 FPS

Snímková frekvencia

1 TB SSD

Bleskovo rýchly disk



Xbox Series X je navrhnutý pre rýchlosť a výkon

Vďaka priemyselnému dizajnu má Xbox Series X štvornásobnú výpočtovú silu oproti Xboxu One X, navyše je neuveriteľne tichý a efektívny. Xbox Series X je tiež navrhnutý tak, aby mohol byť umiestnený vertikálne aj horizontálne. Hrať budete až v 4K rozlíšení pri 120 FPS. Do budúcnosti je pripravený aj na 8K rozlíšenie.

Xbox Series X

Výkon, rýchlosť a kompatibilita

Nový Xbox Series X využíva od základu novo navrhnutý hardvér vyrobený pod taktovkou spoločnosti AMD. Výkon Xbox Series X na úrovni 12 TFLOPS a kompatibilita štyroch generácií hier patrí medzi kľúčové benefity.

Xbox Series X

Účinné chladenie Xboxu Series X

Úplne inovatívna architektúra paralelného chladenia umožňuje skvelú hrateľnosť s vynikajúcou grafickou vernosťou. Tri primárne toky vzduchu rozdeľujú tepelnú záťaž do niekoľkých prúdov tak, aby lepšie regulovali internú teplotu konzoly Xbox Series X.

Xbox Series X

Herná konzola Xbox Series X má unikátne vnútorné rozloženie

Herná konzola Xbox Series X ako vôbec prvá konzola prichádza s inovatívnym riešením rozdelenia základnej dosky. Vďaka tomu je možné kontrolovať rovnomerné tepelné zaťaženie komponentov, čo vedie k vyššiemu výkonu.



Úložisko konzoly Xbox Series X bez kompromisov

Rozširujúca úložná karta konzoly Xbox Series X replikuje špeciálny interný SSD a ponúka dostatočný priestor na ukladanie hier v špičkovej rýchlosti. Ide o 1TB kartu, ktorá sa vkladá priamo do vyhradeného portu v zadnej časti konzoly.



Optimalizované pre Xbox Series X

Hry, vytvorené s použitím vývojového kitu Xbox Series X, sú dizajnované tak, aby využili unikátne možnosti novej konzoly Xbox Series X. Ukážkovým spôsobom dôjde k využitiu maximálneho potenciálu moderného hardvéru, takže si tie najlepšie hry užijete v 4K rozlíšení a so snímkovou frekvenciou až 120 FPS.

Na Xboxe X si zahráte hviezdnu zostavu hier

Nový bezdrôtový ovládač

Vychutnajte si modernizovaný dizajn bezdrôtového ovládača Xbox Series X s dezénovaným povrchom a vylepšenou geometriou pre pohodlnejšie hranie. Vďaka textúrovaným rukovätiam a hybridnému smerovému ovládaču vám už neunikne žiadny cieľ z mušky. Tiež jednoducho zachytíte a nazdieľate obsah alebo bleskovo ovládač spárujete s PC a mobilnými zariadeniami. Vychutnajte si nový Xbox X!


Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Xbox Series

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C (na ovládači)

Kapacita

Veľkosť úložiska 1 024 GB
Typ úložiska SSD

Vlastnosti

Typ konzoly K TV
Podpora hrania v 4K Natívne 4k

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Blu-ray (4K)

Verzia

Verzia Xbox Series X

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Herný ovládač 1 ks, Hra v balení (elektronický kľúč), Hra v balení (fyzický nosič), Kábel HDMI, Napájací kábel
Hry/licencie v balení Forza Horizon 5 + Hogwarts Legacy
Variant balenia Forza Horizon 5 + Hogwarts Legacy

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,1 cm
Výška 30,1 cm
Hĺbka 15,1 cm
Hmotnosť 4,45 kg

Farba

Farba Čierna

Lokalizácia

Lokalizované menu CZ, SK, HU, EN, DE, FR, IT, ES
Kód:  MXO001ab14
Produktové číslo:  RRT-00061
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14