Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Xbox One - Dead Rising 3 Apocalypse Edition

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox One - Dead Rising 3 Apocalypse Edition

Otvorené mesto plné zombíkov

Dead Rising 3 sa drží predchádzajúcich dielov a sľubuje úplne otvorený svet plný krvilačných zombie. Exkluzivita na next-gen konzolu Xbox One dovoľuje tvorcom zo spoločnosti Capcom vrhnúť plnú silu do špičkového spracovania. Jednoznačne ide o veľmi očakávanú hru a zároveň skvelú voľbu pre jeden zo štartovacích titulov prevratného herného zariadenia od Microsoftu.

Bez pomoci to nepôjde

V postave Nicka Ramosa nájdete mladého automechanika s podivným tetovaním a záhadnou minulosťou. Únikovú cestu z kalifornského mesta Los Peridos lemujú tisíce zombie. Je nutné nájsť ostatných preživších, spojiť sa v boji proti nepríjemným zombie a s poriadnou porciou šťastia opustiť mesto pred zničujúcim vojenským úderom.

V Dead Rising 3 je zbraňou úplne všetko. Kedykoľvek a kdekoľvek si môžete vytvoriť svoje vlastné nástroje na ničenie zombií a prakticky neobmedzene ich rôzne kombinovať. Bežné kladivo alebo stolová píla možno nebudú stačiť na odrazenie hordy nepriateľov, ale skombinujte ich dohromady a dostanete zbraň, ktorá dokáže napáchať obrovské škody. A to je len jedna zo stoviek možných kombinácií zbraní. Hra rovnako kladie dôraz na vozidlá, ktoré sú životne dôležité na prežitie. Ale dávajte si pozor - zombie sa budú snažiť na autách držať, čo ovplyvní fyziku riadenia, a budú na vás počas riadenia aj útočiť!
Táto vyladená Game Of The Year Edition dokonca obsahuje všetok sťahovateľný obsah.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Strach, Násilie, Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Deluxe

Platforma/licencia

Platforma Xbox One
Kód:  MXO112
Produktové číslo:  6X2-00023
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02