Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Xbox 360 - Snoopy's Adventure 2015

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - Snoopy's Adventure 2015

Kto by nepoznal Snoopyho, čarovného psíka, ktorý oblažuje detské aj dospelé srdcia už vyše 65 rokov? A práve tento roztomilý hrdina sa vracia v novej hre, ktorá ho postaví pred zložitú situáciu, spočívajúcu v prekonaní rozličných prekážok vytvorených jeho vlastnou mysľou, pričom na konci čaká Charlie Brown a jeho priatelia. Pomôžte Snoopymu prekonať všetky nástrahy a cez rozličné prostredia ho dostať tam, kam potrebuje - za svojimi kamarátmi.


A baviť sa budú všetci

Zaujímavosťou tejto čarovnej plošinovky je predovšetkým kooperatívny režim pre dvoch hráčov, vďaka čomu si budete môcť všetky čarovné úrovne vychutnať pekne s priateľmi. Vďaka jednoduchému ovládaniu sa do hry môže s chuťou ponoriť skutočne ktokoľvek a zbieranie všetkých po úrovni rozhádzaných predmetov sa stane dokonalou zábavou. Vďaka prepojeniu s filmom sa tiež môžete tešiť na postavy, ktoré dôverne poznáte z obrazoviek.

Zábava pro všechny

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Násilie
Kód:  MX637

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19