Obnoviť stránku

Xbox 360 - Risen

Príslušenstvo k tovaru

Xbox 360 - Risen

Dobrodružná hra od tvorcov série Gothic, v ktorej budete v úlohe bezcenného námorníka, ktorý ako jediný prežije stroskotanie inkvizítorské lode.Ako jediný, ktorý prežije, sa ocitnete na vulkanicky aktívnom ostrove neďaleko pevniny, pred nečakanými a neplánovaných situáciami, rozhodnutiami, nebezpečnými problémy.
Inkvizítorské loď plávala na ostrov za účelom vypátranie magických búrok, ktoré sťažujú, ničí a pustoší celá mesta na ostrove aj neďalekej pevnine.
Jeden z psanců mena Don vám načrtne situáciu, súčasne dostanete na výber z možností, kedy sa môžete pridať k inkvizícii ako slúžiaci, alebo sa naopak proti nim postavíte a začnete sa skrývať.
Námorník postupom čoskoro spozná, že všetky záhady sa točí okolo starodávneho chrámu, ktorý stojí blízko úpätí sopky.Medzi jeho hlavné nepriateľov budú nielen najrôznejšie zvieratá, ktoré žijú na ostrove, ale aj fantasy príšery pochádzajúce z rôznych končín.Ostrov nebude úplne opustený, námorník na ňom stretne Elfov, Trpaslícky, Orkov.Budete sa môcť naučiť bojovej mágie alebo sa stať vyhnanca bojujúcim mečom.
Parametre a špecifikácie:
Žáner: Fantasy
Odporúčaný vek:
16
Minimálna konfigurácia:

Kód:  MX337

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13