Obnoviť stránku

Xbox 360 - NHL 14 CZ

4,8 57 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Xbox 360 - NHL 14 CZ

pripravte sa na zápas

Oblečte výstroj, obujte korčule, zlepte zlomené hokejky a pripravte sa na vhadzovanie do hry NHL 14. Prichádza doteraz najvernejšie spracovanie hokejovej simulácie. Všetko má na svedomí výrazne prepracovaný engine, ktorý celkovo približuje fyzikálny model k skutočnosti.

ovládanie na úrovni

Nebabrite sa s protihráčom

K lepšiemu zážitku napomáha niekoľko kľúčových noviniek. Na svoje si prídu fanúšikovia tvrdých zrážok pri mantineloch, zlepšené je tiež ovládanie hráčov pri korčuľovaní, ktoré umožní nájsť nové finty na oklamanie protivníka. Systém kľučiek vykonávaných pomocou ľavej páčky zabezpečí ich intuitívne a presné ovládanie. V zámorskom hokeji nesmú chýbať kvalitné a veľmi žiadané bitky. Pästná výmena názorov ponúkne možnosť zhodiť rukavice a pustiť sa do verného súboja s využitím technológie zo série Fight Night.

NHL 14 CZ

Vylepšený model zrážok

profesionálna kariéra

Nový systém kariéry v režime Be a Pro Career teraz maximálne verne napodobňuje život hokejového profesionála. Rozhodnutia, ktoré robíte, ovplyvňujú vašu kariéru na ľade aj mimo neho. Záleží aj na vašom správaní k spoluhráčom a fanúšikom. Online sezóna teraz prináša systém postupovania a zostupovania v rámci ligových súťaží. Aj tento rok na jeseň vás neminie veľa zábavy pri naháňaní neposedného puku.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový
Herné prostredie Tímové športy
Herné mechaniky PvP

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online
Kód:  MX085g
Produktové číslo:  1006928

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13