Obnoviť stránku

Xbox 360 - Need For Speed: The Run

4,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Xbox 360 - Need For Speed: The Run

V hre Need for Speed The Run sa opäť ocitnete na opačnej strane zákona. Vydáte sa na náročný závod naprieč Amerikou zo San Franciska do New Yorku. Budete vtiahnutí do sveta ilegálnych pretekov, kde je v stávke naozaj veľa. Budete prekonávať hranice a preplietať sa hustou premávkou veľkomiest. Užijete si aj riskantnú jazdu po zľadovatených cestách horských priesmykov a prejazdy úzkymi kaňonmi s plynom na podlahe. Môžete sa tešiť na šialené preteky, odohrávajúce sa na hrane medzi životom a smrťou v rýchlostiach cez 300 km/h
Need for Speed The Run posúva s podporou špičkovej technológie herného enginu Frostbite2 úroveň žánru akčných pretekov do nových výšin. Herný zážitok vytvára predovšetkým úžasné vizuálne spracovanie a fyzikálny model správania sa áut na rôznych vozovkách. Všetko sa navyše odohráva v pozadí príbehu, ktorý vás vtiahne a nepustí. Od štartovej čiary v Golden Gate Bridge až do cieľa pri päte Empire State Building budú vašimi vernými sprievodcami horúca autá, dych berúce závody a úžasne napínavý príbeh.
Súčasťou hry bude opäť Autolog - revolučná online technológia série Need for Speed, tentokrát však vo vylepšenej podobe. Jej prostredníctvom hráči objavia skvelý nový spôsob hrania hier, možnosť sledovania vývoja kariéry a porovnávanie štatistík.
Parametre a špecifikácie:
Určenie: Xbox 360
Lokalizácia: anglická
Žáner: závodné

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky
Herné prostredie Vozidlá

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma Xbox 360 – škatuľa
Edícia Základná

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov

Séria

Herné a filmové série Need for Speed

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox 360
Licencia Škatuľová
Kód:  MX182e
Produktové číslo:  1009355
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09