Obnoviť stránku

Xbox 360 - Mass Effect 2 (Collectors edition)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - Mass Effect 2 (Collectors edition)

Studio BioWare spoločnosti Electronic Arts oficiálne ohlásilo vydanie Mass Effect 2, vysoko očakávané pokračovanie hitu roku 2007 Mass Effect, ktorý pozbieral nespočetné množstvo rôznych ocenení.Trilógia Mass Effect je majstrovskou vedeckofantastický fikciou, ktorej dej sa odohráva na obrovských priestoroch vesmíru, hemžiace sa nebezpečnými mimozemšťanmi a doteraz neznámymi záhadnými planétami.V temnej druhej kapitole bola práve porazené Sarenova gethská armáda zla a ľudia, ktorí sa stále snažia o pritiahnutie lepšie pozície v rámci galaxie, musia teraz čeliť ešte väčšiemu riziku ...
"Mimoriadny herný systém, aký sme priniesli fanúšikom v Mass Effectu, sa teraz chystáme ešte viac trumfnout prvky intenzívnejšieho priebehu boja a rozšírených možností zbraní, rovnako ako prepracovanejšieho systému preskúmavanie planét, pričom všetko sa bude odohrávať na pozadí tradične silného a pútavého príbehu," uviedol DrRay Muzyka, generálny manažér a výkonný riaditeľ štúdia BioWare a generálny manažér a viceprezident EA."Mass Effect 2 sa profiluje do podoby jedinečnej RPG strieľačky, v ktorej hráči zažijú non-stop jazdu plnú nenadálých dejových zvratov a ničím neobmedzené akcie."
Mass Effect 2 vyjde vo verziách pre PC, v ktorej bude možné voliteľne zapnúť české titulky, a videoherný systém Xbox 360 na začiatku roka 2010.
Hlavné charakteristiky
Dva roky potom, čo kapitán Shepard odrazil inváziu Smrťák s cieľom zničiť všetok život, sa objavuje nový záhadný protivník.Na hraniciach známeho vesmíru niekto potichu a nenápadne unáša obyvateľa celých ľudských kolónií.Aby odvrátil najstrašnejšia nebezpečenstvo, akému kedy ľudstvo čelilo, je Shepard nútený začať spolupracovať so neľútostnú organizácií Cerberus, oddanú prežitie ľudskej civilizácie za každú cenu.
Ak sa chce vôbec pokúsiť na tejto riskantné misii uspieť, musia Shepard zhromaždiť tú najelitnejších jednotku z celej galaxie a ujať sa velenia najvýkonnejší lode, aká kedy uzrela svetlo sveta.I tak ale panuje presvedčenie, že výprava je skôr samovraždou.Kapitán Shepard je však odhodlaný dokázať nemožné.
Ujmite sa velenie nad oddielom úžasných postáv a veďte ho na nebezpečnú misiu do vzdialených končín vesmíru.
Majitelia prvej hry Mass Effect si môžu importovať vlastné uloženej pozície a pokračovať vo vlastnom príbehu veliteľa Sheparda.Na nových hráčov čaká napínavá samostatná a značne vylepšená adventúra, plná zbesilé akcie, ktorá prekonáva prvý diel prakticky v každom ohľade.
Intenzívny boj z pohľadu tretej osoby
Nájdite si úkryt, ale pritom dál ľahko vydávajte rozkazy.K dispozícii máte 19 tried zbraní vrátane supertěžkých.V novom bojovom systéme využite ich smrtiaci potenciál proti nepriateľom s maximálnym efektom.
Vďaka vyššej citlivosti ovládania a presnosti streľby máte na priebehom akcie plnú kontrolu.Uspieť tak môžete aj proti značnej presile.
Medzi nové vlastnosti patrí aj systém lokálneho poškodenia:zamerajte sa na slabé miesto a zbavujte protivníkov končatín, Skús sa, ochromte alebo deaktivujte.
Objavovanie celej galaxie
Cestuje do ďalekých a odľahlých diaľav vesmíru, kde zhromaždíme tím na vašu misiu.Jeho jednotlivých členov objavíte v rôzne nebezpečných a vizuálne úchvatných prostrediach.
Preskúmajte doposiaľ neznáme planéty, kde sa môžete vydať na sekundárne misie za odhalením ďalších tajomstiev sveta Mass Effectu.
Rozsiahle možnosti prispôsobenia postavy
Zvoľte si hráčsku triedu, upravte si vzhľad, rovnako ako schopnosti a prednosti svojej postavy.Podľa toho, ako v hre postupujete, zlepšujú sa aj Shepardovy zručnosti.
Ovládajte priebeh konverzácie.Vo vylepšenom systéme rozhovorov záleží obsah dialógu na vás, často za použitia rôzne miery sily.

\r
\r
# FFFFFF; "href =" http://www.gametrailers.com "title =" GameTrailers. com "> Video Games |# FFFFFF; "href =" http://www.gametrailers. com/game/mass-effect-2/10875 "title =" Mass Effect 2 "> Mass Effect 2 |# FFFFFF; "href =" http://www.gametrailers. com/video/cinematic-trailer-mass-effect/60052 "title =" Cinematic Trailer "> Cinematic Trailer
3px; "># FFFFFF; "href =" http://xbox360.gametrailers. com/"title =" XBox 360 "> XBox 360 |# FFFFFF; "href =" http://ps3.gametrailers. com/"title =" PS3 "> Playstation 3 |# FFFFFF; "href =" http://Wii.gametrailers.com/"title =" Wii "> Nintendo Wii

Achievements - v tejto hre je možné získať niekoľko "odmien", pomocou ktorých si môžete výrazne vylepšiť svoje Gamerscore. Ich podrobný prehľad nájdete//www.xbox360achievements.

Parametre a špecifikácia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie
Kód:  MX132a1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11