Obnoviť stránku

Xbox 360 - Kinect Sports Season Ultimate (Kinect ready)

4,7 283 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - Kinect Sports Season Ultimate (Kinect ready)

Kinect Sports Ultimate spája dvojicu najpredávanejších titulov pre pohybový senzor Kinect do jedného, ??cenovo neodolateľného balenia. Ak ste si nedávno zakúpili konzolu v balíku s pohybovým snímačom, alebo prikúpili snímač samostatne, potom by balíček Kinect Sports Ultimate mal byť jednoznačne prvou hrou, ktorú si zaobstaráte!


Bavte sa s celou rodinou a priateľmi

V Kinect Sports Ultimate na vás čaká hneď 13 športových disciplín, ktoré zabavia celú rodinu na dlhé hodiny. Tak na nič nečakajte, vezmite svojich priateľov a zistite, kto je najschopnejším športovcom vo vašom okolí! Režim Party umožňuje jednotlivým účastníkom vstupovať aj vystupovať, kedykoľvek sa im zachce. Tešiť sa môžete na basketball, futbal, americký futbal, bowling, plážový volejbal, stolný tenis, box, golf, tenis, lyžovanie, šípky a baseball.


2 plné hry

2 plné hry, 1 cena, bonusový obsah úplne ZADARMO

Dodatočný obsah zahŕňa 5 prídavkov, vrátane doplnkového obsahu pre basketball, nových golfových palíc, nočného lyžovania a súperenie pre všetky športy zo série Season Two.

Hry pomocou snímača Kinect si môže užívať naozaj každý. Nezáleží na veku, fyzickej kondícii, ani pohlaví. Senzor Kinect a balíček Kinect Sports Ultimate jednoducho nemôžu existovať samostatne!


Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online
Kód:  MX383b
Produktové číslo:  4GS-00009
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07