Obnoviť stránku

Xbox One - Forza 5 Game Of The Year Edition

4,6 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox One - Forza 5 Game Of The Year Edition

Strhujúci zážitok

Forza Motorsport 5 je filmovou automobilovou cestou, v ktorej sa úlohy hviezd zhostili tie najlepšie trate a autá z celého sveta. Hra bola vytvorená od základu, aby využila prednosti Xbox One a obrovskú silu cloudu. Žiadny iný titul neprináša tak vzrušujúce a dych vyrážajúce pretekanie.

Forza Motorsport 5 GOTY

Na nerozoznanie od skutočnosti

Vizuálny realizmus, ktorý nemá obdobu. Najlepší grafický engine novej generácie prináša neskutočne reálne vizuálne vnemy v rozlíšení 1080p pri 60 snímkach za sekundu. Prvotriedne simulácie. S enginom simulácie pretekania, vyvinutým pre Xbox One v spojení s Calspan a svetovými špičkami automobilového priemyslu, nie je riadenie nijak ťažké, na druhú stranu tí, ktorí si budú počínať s bravúrou, budú odmenení.

Pretekanie s kamarátmi

Na každom rohu na vás čaká nová výzva, každý pretek je novou šancou dosiahnuť víťazstvo. Súťažte proti najlepším časom svojich priateľov v striedajúcich sa výzvach a zarábajte herné kredity. Užite si rýchly a férový multiplayer. Vďaka vyhľadávacej službe "Smart Match" a dedikovaným serverom Xbox Live zažite impozantný a súťaživý multiplayer, ktorý perfektne sadne vášmu umu a štýlu.

Forza Motorsport 5 GOTY
Forza Motorsport 5 GOTY

Preplnená edícia

Táto vyladená Game Of The Year Edition dokonca obsahuje všetok sťahovateľný obsah. Nechýba ani exkluzívny balíček s názvom Top Gear, ktorý okrem vytunených áut pridáva aj typické komentáre od moderátorov tejto slávnej relácie.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma Xbox One
Kód:  MXO100
Produktové číslo:  PK2-00022
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02