Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Xbox 360 - Forza Horizon CZ (Kinect Ready)

4,6 61 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Xbox 360 - Forza Horizon CZ (Kinect Ready)

Forza Horizon spája legendárnu sériu Motorsport s realitou slávnej atmosféry a so slobodou otvorenej cesty. Ponúka dokonalý herný zážitok na otvorených cestách a predstavuje bezkonkurenčný realizmus, rozmanitosť a inovácie, ktoré sú charakteristickými znakmi série Forza Motorsport.
Expanzívne otvorené cesty
Vezmite svoje vysnívané auto mimo trať, pretekajte na otvorenej ceste a preskúmajte impozantnú krajinu Colorada. Vychutnajte si 24-hodinový cyklus a dynamické osvetlenie, ktoré zahŕňa nočné preteky, a to po prvý raz v sérii Forza. Forza Horizon prináša ďalšie prvenstvo pre Forza Motorsports so zmiešanými povrchmi a špinavou jazdou. Od úžasných horských ciest po prašné cesty.
Odmení vás!
Forza je väčšia a rozmanitejšia, než kedykoľvek predtým. Akčné preteky Forza Horizon kombinujú legendárnu predlohu Forza Motorsports s novou akčnou hrou. Odmení vás za rýchlosť, obratnosť a štýl umenia za volantom. Riaďte svetovo najznámejšie autá, plňte výzvy, predveďte svoje schopnosti a zvýšte si popularitu. Spolupracujte alebo súťažte s priateľmi v rôznych online pretekoch. Pri riadení nájdete úplne nové úrovne sebaprekonávania a zábavy na ceste.
Bezkonkurenčný realizmus
Forza Horizon je postavená na žánrovo-definujúcej fyzike a na kritikmi oslavovanom grafickom engine Forza Motorsport 4. V rôznorodej zostave automobilov a výrobcov, rovnako ako vo svojej triede najlepšou grafikou, manipuláciou a simuláciou správania, predstavuje Forza Horizon bezkonkurenčnú rozmanitosť a autentickosť, ktorú fanúšikovia série Forza Motorsport očakávajú.
Parametre a špecifikácia:
Určenie: Xbox 360
Žáner: pretekárska
Lokalizácia: české titulky

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Online
Kód:  MX122d1
Produktové číslo:  N3J-00016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09