Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Xbox 360 - Forza Horizon 2

4,4 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - Forza Horizon 2

Prvý diel pretekov Forza Horizon sa stal ospevovaným hitom pre všetkých nadšených pretekárov. Otvorený svet na pozadí festivalovej kultúry udivil zábavnosťou na maximálnej úrovni. Niet preto divu, že na pokračovanie sú kladené možno až absurdné požiadavky. Obecenstvo si žiada viac áut, krajšie trate, lákavejší multiplayer a mnoho ďalšieho. Poďme sa pozrieť, ako si s tým skúsení vývojári poradili.

Južná Európa nasiaknutá vôňou benzínu

Prvým prekvapením je zasadenie do južnej Európy. Pokocháte sa nádhernými lokáciami uprostred francúzskych viníc, skaliskami v okolí Azúrového pobrežia, ale zdoláte aj rad serpentín v podhorí Álp. Nádherná rozmanitosť celého prostredia tvorí ideálne podmienky pre stovky pretekov. V nekonečnom rade čaká viac ako 200 naleštených autiakov. Snom každého pilota je prejazd zákrutou dverami napred napríklad v takom Lamborghini Huracán. Práve vo Forza Horizon 2 sa vaše sny stávajú skutočnosťou.
Jazdný model bude opäť vyladeným mixom arkády a simulácie, aby sa mohli všetci do sýtosti vyblázniť. Výrazným posunom je aj možnosť detailného tuningu strojov vo vašej garáži. Tá sa vám postupne sprístupní získavaním skúseností. Nie sú však len za prvé miesto, ale ich počet výrazne rozmnožíte aj poslaním súpera do plotu, ďalekým skokom cez horizont a mnohými ďalšími kaskadérskymi kúskami. Okrem tradičných radovánok na asfalte sa dočkáte aj driftovania, off-road pretekov aj úplne špeciálnych misií. Multiplayer vás doslova obklopí obsahom, že pomaly nebudete vedieť, čo skôr.
Už tak vydarený engine z prvého dielu sa dočkal mohutných úprav a vytiahne z Xboxu 360 aj poslednú kvapku výkonu. Zvukový sprievod má na svojich pleciach osvedčený DJ Rob da Bank, ktorého tóny si užijete aj z posledného miesta pretekárskeho pelotónu. Snažte sa a určite sa dočkáte oslavných chorálov na svoju adresu.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma Xbox 360 – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma Xbox 360
Kód:  MX122d3
Produktové číslo:  6MU-00021
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17