Obnoviť stránku

Xbox 360 - Driver: San Francisco (Collectors Edition)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - Driver: San Francisco (Collectors Edition)

Hra Driver:San Francisco je pokračovaním populárnej automobilovej série, ktoré sa predalo po celom svete cez štrnásť miliónov kópií.Ako už tradične sa prevtelíte do úlohy ostrieľaného detektívneho Mazáka Johna Tannera a budete sa snažiť vykoreniť zločin v meste nad zátokou.Budete sa môcť prepínať medzi viac ako stovkou oficiálne licencovaných áut, s ktorými si užijete dostatočné množstvo nevšedné akcie.Vďaka skvelej grafike sa potešíte spracovaním porovnateľným s najlepšími naháňačkami filmových plátien.
Pri jazde zažijete mäkké odpruženie, dlhé šmyky, ostré zákruty, a rýchle naháňačky v hustej premávke, ktoré patria medzi tie najintenzívnejšie, aké kedy boli prevedené do sveta videohier.Po brutálnej búračke Tanner zisťuje, že má zvláštnu schopnosť presadnúť si do iného vozidla a zmocniť sa ho.Môžete sa prepínať do silnejších vozidiel, používať civilné autá na ničenie nepriateľov a dokonca sa tiež zmocňovať automobilov vašich súperov.
Prejdite sa na viac ako 200 kilometroch cestnej siete vedúci okolo mosta Golden Gate a všetkými ikonickým miestami San Francisca.Prepínajte sa z jedného auta do druhého a ponorte sa do životov ľudí, z ktorých každý má svoj unikátny pohľad na život v meste v obkľúčení.Zaznamenajte svoje najlepšie kúsky a naháňačky v režisérskom režime, ktorý vám umožní vašu jazdu upraviť a podeliť sa o ňu s ostatnými.Preverte svoje vodičské schopnosti v 20 zložitých závodoch a 80 "výzvach" rozprestrených po celom meste.Vypočujte si viac ako 60 piesní od známych interpretov
Hra ponúkne aj 9 odlišných, divokých a návykových online režimov, v ktorých môžete byť vďaka funkcii prepínanie na niekoľkých miestach súčasne.Svojich priateľov môžete sledovať, búrať do nich a predbiehať pri hre na jedinej obrazovke, iv režimoch hry po internete.
Zločinecký lord Charles Jericho je na slobode a San Francisco tak musí čeliť veľkej hrozbe.Iba jeden človek sa mu môže postaviť.Iba ten, kto prejazdil ulice stoviek miest a strávil celý svoj život zatváraním zločincov.Pri boji s Jerichom však nie je cesty späť a on vie, že to môže tiež byť jeho posledná jazda.Volá sa John Tanner.A je to vodič - DRIVER.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Určenie:Xbox 360
Lokalizácia:anglická
Žáner:závodné
Zberateľská edícia obsahuje:
Reálnu maketu automobilu Dodge Challenger 1970
Mapu San Francisca
Bonusový obsah:multiplayer automobil Aston Martin 085 1963 a misiu Taxi!

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online
Kód:  MX451b
Produktové číslo:  3307217929689

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16