Obnoviť stránku

WWE 2K24 – PS5

Garancia najlepšej ceny
64,90 €

WWE 2K24 – PS5

Hra na konzolu WWE 2K24 PS5

Simulátor WWE 2K24 PS5

WWE 2K24 PS5 je najnovšia hra z populárnej série profesionálneho wrestlingu, ktorá ponúka nezabudnuteľné zážitky fanúšikom po celom svete. Hráči sa dostanú do srdca akcie a prežijú vzrušujúce momenty, ktoré sú charakteristické pre WWE. Vstúpte do ringu s obľúbenými wrestlingovými superhviezdami a zažite napínavé zápasy plné akcie, intríg a emócií. S novými funkciami, vylepšenou grafikou a ešte väčším výberom wrestlerov je simulátor WWE 2K24 PS5 neodolateľným zážitkom. Pripravte sa na vzrušujúce zápasy a staňte sa legendou ringu v športovej hre WWE 2K24 PS5.

Hra na konzolu WWE 2K24 PS5

Dve kariérne cesty pre mužov aj ženy

Váš neskrotný talent môžete predviesť ako v dámskej, tak v pánskej divízii a stať sa tak šampiónmi v režime MyRISE. Prežite originálne príbehy a postúpte medzi hviezdy v hre WWE 2K24 PS5.

Hra na konzolu WWE 2K24 PS5

Postarajte sa o marketing

V športovej hre WWE 2K24 PS5 budete mať na starosť všetko okolo zápasov. Musíte riešiť nezhody medzi hráčmi, pripraviť týždennú show. K tomu vám pomôžu rozšírené možnosti rivality, úplne nové filmové scény a taktiež možnosť stretnúť sa o dvojaký titul.

Hra na konzolu WWE 2K24 PS5

Staňte sa šéfom

Režim MyGM vám umožní dohliadať na tie najväčšie hviezdy ringu. Sú pripravené nové typy súbojov a aj noví manažéri. Nakupujte hviezdy, rozhodujte o značkách, spisujte zmluvy a hlavne vykročte z davu.

Hra na konzolu WWE 2K24 PS5

Online hranie

Simulačná hra WWE 2K24 PS5 ponúka online hranie, ku ktorému vyžaduje prístup k internetu a účet 2K.

Hra na konzolu WWE 2K24 PS5

Tešte sa na súpisku

Kto nastúpi? Tie najväčšie hviezdy WWE. Vyzvite hviezdy, ako je „Stone Cold“ Steve Austin, Undertaker a Andre the Giant, rovnako ako súčasné superhviezdy WWE, napr. „The American Nightmare“ Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley a Roman Reigns. Otrasú s vami ich kolosálne nástupy a typické údery, ktoré vám sprostredkuje ultra realistická grafika.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný
Herné prostredie Bojové umenia

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2024
Mesiac vydania Marec

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0613
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5026555437165

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01