Obnoviť stránku

Vrgineers XTAL 3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vrgineers XTAL 3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vrgineers XTAL 3 je špecializovaná pilotná náhlavná súprava s najvyššou vernosťou, špičkovým zorným poľom a vysokým rozlíšením. Je navrhnutá v spolupráci s medzinárodnou skupinou pilotov vzdušných síl a má špičkové profesionálne parametre. S krištáľovo čistým 8K rozlíšením a patentovanými VR objektívmi ponúka Vrgineers XTAL 3 realistický nedeformovaný obraz.


Kľúčové vlastnosti náhlavnej súpravy Vrgineers XTAL 3

  • Pilotná náhlavná súprava Vrgineers XTAL 3
  • Špičkové profesionálne parametre a vysoká vernosť
  • Realistický nedeformovaný obraz
  • Patentované VR objektívy
  • Horizontálne 180° a vertikálne 90° zorné pole
  • Rozlíšenie 8K
  • Eye-tracking
  • Podpora simulátorov Lockheed Martin Prepar3D, DCS World, X-Plane 11, Bohemia Interactive Simulations (VBS3, VBS4), Microsoft Flight Simulator, Aero FS 2, FlyInside

Pôsobivé realistické simulácie s Vrgineers XTAL 3

Súprava Vrgineers XTAL 3 umožňuje trénovať v prostredí spojenom s plne funkčnou replikou fyzického leteckého kokpitu. Užite si pohlcujúcu vernú simuláciu 1 : 1 vďaka 180° horizontálnemu a 90° vertikálnemu zornému poľu. Na dokonalé vykresľovanie je využívaný Eye-tracking – integrovaný systém sledovania očí zhromažďujúci informácie o pohľade. Vrgineers XTAL 3 podporuje všetky hlavné vizuálne simulátory.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K počítaču

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 120 Hz

Vlastnosti

Pripojenie USB-A, DisplayPort
Zorné pole 180 °
Kód:  VRGINa1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06