Obnoviť stránku

VR okuliare pre Nintendo Switch

4,2 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VR okuliare pre Nintendo Switch

VR headset Maxx Tech je určený špeciálne pre Nintendo Switch a Switch OLED. Skvelú zábavu si s ním vychutná celá rodina, je to tak vďaka nastaviteľnému remienku na každú veľkosť hlavy a mäkčeniu pre vyššie pohodlie. Headset dokonale spolupracuje s hrami s podporou VR, napríklad Zelda: Breath of the Wild, Super Smash Bros, Super Mario Odyssey a ďalšími… rovnako si môžete vychutnať VR zážitky na YouTube. Vďaka tomu, že je headset vybavený nastaviteľnými šošovkami vľavo/vpravo a dopredu/dozadu, si ľahko zarovnáte obraz podľa vašich požiadaviek.

Kľúčové vlastnosti VR headsetu Maxx Tech

  • VR headset Maxx Tech je určený pre Nintendo Switch a Switch OLED
  • Nastaviteľná veľkosť remienka na rôzne veľkosti hlavy
  • Nastaviteľné šošovky vľavo/vpravo a dopredu/dozadu

Upozornenie:
Odporúčaný minimálny vek na VR hry je 8 rokov. V priebehu hrania vždy seďte a dávajte si pravidelné prestávky. Keď budete cítiť nevoľnosť, prestaňte s hraním. U detí môže byť nutný dohľad dospelej osoby.
Neobsahuje Nintendo Switch ani ovládače Joy-Con.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K hernej konzole

Vlastnosti

Farba Biela
Kód:  NSW1015sp11
Produktové číslo:  5055957704162

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11