Obnoviť stránku

VR BOX VR-X2 biele

3,7 78 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VR BOX VR-X2 biele

Virtuálny svet môžete objavovať so svojím smartfónom ľahšie, než kedykoľvek predtým. Nasaďte telefón do špeciálnych okuliarov a nechajte sa preniesť do úplne iného sveta. Samozrejmosťou je veľmi jednoduché použitie, ktoré zvládne naozaj každý. Je kompatibilný s mnohými smartfónmi. Dôležité je, aby váš mobilný telefón disponoval aspoň Full HD rozlíšením, štvorjadrovým procesorom, pohybovými senzormi, akcelerometrom a gyroskopom, čo je v drvivej väčšine dnešný technologický štandard.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitná optická sústava
  • Vierohodný obraz a vylepšená virtuálna realita
  • Okuliare minimalizujú otlačeniny a zvyšujú pohodlie pri používaní
  • Vhodný pre viac mobilných telefónov
  • Vylepšený dizajn
  • Pre pohodlnejšie ovládanie hier a aplikácií je možné spárovanie s ovládačom pomocou bluetooth

Intuitívne a jednoduché nastavenie pre každého

Okuliare VR BOX VR-X2 si stačí iba nasadiť a dostanete sa tak do úplne nového sveta - napríklad do vesmíru alebo na krásne miesto, o ktorom ste doteraz len snívali. S týmito okuliarmi rozhodne popustíte uzdu vašim predstavám. Cenovo veľmi lákavý headset vás zoznámi s prostredím virtuálnej reality. Budete s ním môcť hrať hry pre virtuálnu realitu (VR), pričom nie iba na displeji telefónu, ale v 360° svete všade okolo vás. Kompatibilný je s celým radom smartfónov s uhlopriečkami v rozmedzí 3,5 až 6 palcov. Zábavu si teda môžu užiť takmer všetci - stačí len vložiť telefón do zariadenia a nechať sa pohltiť úžasnou "realitou".

Doplňujúce informácie:
Rozmery:
198 × 135 × 105 mm
hmotnosť:
330 g

 
Kód:  SB815z
Produktové číslo:  HAPPY-3D-VR-X2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11