Obnoviť stránku

View-Master Virtual Reality Starter Pack

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

View-Master Virtual Reality Starter Pack

Headsety pre virtuálnu realitu rýchlo získavajú na ohromnej popularite. Aktuálne máme jeden vyvinutý priamo pre ikonické iPhony. View-Master Virtual Reality vás vtiahne hlboko do sveta virtuálnej reality, kde si užijete doteraz netušené zážitky.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahká konštrukcia a pohodlná konštrukcia
  • 360 ° zorné pole
  • Kvalitné dielenské vyhotovenie

Vstupenka do 3D

Za headsetom pre virtuálnu realitu View-Master Virtual Reality Starter Pack stojí spoločnosť Mattel. Tento známy výrobca hračiek vie k dokonalosti vyladiť svoje výrobky pre náročných detských používateľov. Nie je teda najmenší dôvod pochybovať, že by snáď headset bol nejakým spôsobom nekvalitný.

Nový level zábavy

Headset je možné flexibilne nastaviť pre ničím nerušenú zábavu. Stačí vložiť váš iPhone (najstaršia podporovaná verzia je iPhone 5) a následne sa vám s pomocou nainštalovaných aplikácií bude premietať obraz cez šošovky k docieleniu 3D pohľadu.

Obsah balenia:
Headset View-Master Virtual Reality
Adaptér pre iPhone 5, iPhone 5s a iPhone 5c
Určené pre:
iPhone 5 / 5c / 5s / 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

 
Kód:  WIEM01
Produktové číslo:  0887961262001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14