Obnoviť stránku

Unicorn Overlord – Nintendo Switch

45,90 €

Unicorn Overlord – Nintendo Switch

Unicorn Overlord Nintendo Switch

Unicorn Overlord Nintendo Switch – ATLUS opäť láka do nového sveta

Postavte sa osudu a vydajte sa na dobrodružnú cestu po boku verných spojencov. Unicorn Overlord Nintendo Switch spája klasický žáner taktických RPG s prieskumom nadpozemského sveta a revolučným bojovým systémom, aby ste prežili nezabudnuteľný epický fantasy zážitok v nezameniteľnom štýle Vanillaware a ATLUSu. Od tvorcov obľúbených hier ako 13 Sentinels: Aegis Rim a Odin Sphere prichádza nový prírastok do sveta taktických fantasy RPG, ktorý si nemôžete nechať ujsť!

Unicorn Overlord Nintendo Switch

Čaká na vás obrovský a nebezpečný svet

Obnovte a znovu oživte mestá, vyškoľte svojich verných spojencov a zhromaždite sily, aby ste mohli čeliť stále silnejúcim nepriateľom! Precestujte rozsiahly svet a osloboďte Fevrith od útlaku Zenorainskej ríše. Počas každej bojovej fázy budú obe strany súperiť o dobytie strategických pozícií v napínavých súbojoch v reálnom čase. Hráči majú možnosť prispôsobiť si svoju družinu podľa svojich predstáv a najímať si spojencov z rôznych prostredí.

Unicorn Overlord Nintendo Switch

Unicorn Overlord Nintendo Switch – Napínavé bitky aj proti hráčom

Koordinujte taktiku svojich jednotiek na základe vopred stanovených podmienok, ktoré ovplyvňujú, kedy a ako budú použité ich zručnosti. Ako veliteľ budete mať na starosti pozorné sledovanie situácie a kľúčové rozhodnutia, ako je strategické rozmiestnenie jednotiek a časovanie ich pohybov. V koloseu môžete dokonca stretnúť svoje schopnosti v PvP súbojoch proti tímom ostatných hráčov! Zostavte svoj najlepší tím a smerujte k vrcholu.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner RPG, Stratégia

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2024
Mesiac vydania Marec

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná hra
Kód:  NSW1315
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5055277052981

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09