Obnoviť stránku

Ultradesk Frag Black

4,7 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
179,90 €

Ultradesk Frag Black

Počítate sa medzi vášnivých hráčov počítačových hier a sedíte tak dlhé hodiny pri obrazovke? V takom prípade by ste mali mať kvalitný a odolný stôl, na ktorý je možné si umiestniť počítač a ďalšie príslušenstvo. Herný stôl ULTRADESK zodpovedá hlavným herným požiadavkám, teda by mohol byť správnym riešením aj pre vás. Než si vyberiete správny stôl, musíte sa zamyslieť nad potrebnými rozmermi, ktoré tento model má 140 × 76 × 66 cm. Ak sa pýtate na celkovú nosnosť tohto modelu, tá je 90 kg. Má vodoodolnú úpravu, takže sa môžete spoľahnúť, že prípadné poliatie mu neuškodí. Určite oceníte aj to, že disponuje protišmykovým povrchom. Tak sa môžete spoľahnúť, že všetko zostane na svojom mieste. Herný stôl Ultradesk Frag Black je vybavený konštrukciou upravenou tak, aby bolo možné si káble rýchlo usporiadať. Dizajn tohto modelu podčiarkne čierna farba.

Dôležité funkcie herného stola Ultradesk Frag Black

  • Investujte do nového herného stola
  • Rozmery herného stola ULTRADESK sú 140 × 76 × 66 cm
  • Počas manipulácie počítajte s jeho celkovou hmotnosťou 21 kg
  • Je prispôsobený na maximálnu nosnosť 90 kg
  • Poteší vás jeho vodoodolná úprava
  • Povrch bol vyhotovený tak, aby po ňom nič nekĺzalo
  • Vlastný tiež systém na správu káblov
  • Ak ide o farbu stola ULTRADESK, tá je čierna

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Typ Klasický

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolný, Protišmykový povrch, Systém na správu káblov, Držiak na nápoje, Háčik na slúchadlá, USB Hub, Držiak na ovládač

Rozmery

Šírka 140 cm
Hĺbka 66 cm
Výška 76 cm
Nosnosť 90 kg
Hmotnosť stola 21 kg
Kód:  UTD025
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  UDESK-FG-BB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08