Obnoviť stránku

TvFit, Half Service

3,9 28 hodnotení

TvFit, Half Service

Podložka TvFit je moderný spôsob ako sa zároveň baviť a zároveň starať o svoje zdravie.Ide o priamo pripojiteľnú TV interaktívnu podložku, ktorá nepotrebuje k svojej prevádzke žiadne drahé príslušenstvo ani špeciálne cvičebné programy.Navyše je plne lokalizovaná do českého jazyka - budete mať písané aj hovorené pokyny vždy v češtine.
A čo všetko s TvFit môžete robiť?Pálenie kalórií, posilňovanie, preťahovanie, jogging, zábavu...to všetko a ešte viac.Váš TvFit osobný tréner vám presne vysvetlí a ukáže, na čo je vybraný cvik dobrý a ako ho správne vykonať.Ak si nebudete chcieť vyberať jednotlivé cviky, môžete si zvoliť z niekoľkých desiatok špeciálne zostavených cvičebných programov od profesionálnych trénerov - napríklad na správne držanie tela, pevné brucho a podobne.Samozrejmosťou je tiež voľba obtiažnosti podľa vašej aktuálnej kondície.TvFit tiež spočíta aktuálne BMI (Body mass index) a odporučí optimálne cvičiaci plán.
Ak chcete spojiť zábavu a pohyb, môžete vyberať z neprebernej ponuky športových hier zameraných na atletiku - beh na 110 metrov prekážok, skok do výšky, hod oštepom a ešte oveľa viac.Nechýba ani jogging s individuálnou voľbou dĺžky a vzhľadom trati a presné počítanie kalórií.TvFit obsahuje aj niekoľko zábavných hier ako napríklad bowling, had, preteky áut, skladanie kociek a podobne.
Súčasťou balenia je interaktívna protišmyková podložka s antibakteriálnou úpravou a s káblom na pripojenie k TV, adaptér pre pripojenie do elelektrickej siete a kompletný český manuál so všetkými návodmi a tipmi pre použitie TvFitu.Táto interaktívna podložka je pre všetkých, ktorí majú radi pohyb.Nezáleží na veku ani aktuálnej kondícii cvičiteľa - cviky i náročnosť si volí každý sám.Vďaka TvFitu nie ste viazaní žiadnymi rozvrhmi vo fitness centre.Váš osobný tréner je vám k dispozícii kedykoľvek.TvFit je zároveň vhodný pre všetky deti od 4 rokov.Pre zábavu detí i dospelých je k dispozícii veľké množstvo rôzne zameraných hier určených pre jedného aj viacerých hráčov.
Parametre a špecifikácia:
Prevedenie:
interaktívna podložka
Pripojiteľnosť:
priamo k TV
Minimálny vek:
od 4 rokov
Funkcia:
tanečný mód
herný mód
cvičebný mód
hlasové i textové funkcie
databázy stoviek cvikov
desiatky cvičebných programov
Lokalizácia:
český jazyk
 

Kód:  TP006b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13