Obnoviť stránku

Tron Evolution CZ

3,7 3 hodnotení
13,04 €

Tron Evolution CZ

TRON Evolution je pôsobivá akčná adventúra, ktorú budete hrať z pohľadu tretej osoby (third-person). Vtiahne vás do jedinečného digitálneho sveta Tron. Budete preskúmavať jeho mestá, prechádzať jednotlivými časťami a bojovať v epickej vojne proti zdanlivo neporaziteľnej armáde nemilosrdného diktátora, známeho z filmu, ktorý hre predchádza.
Bojovať budete takmer výhradne v pohybe, vašou najvyužívanejšou zbraňou bude svetelný disk a rôzne bojové umenia. Nebudú chýbať ani súboje na rýchlych motorkách. Pri boji budete musieť rešpektovať zásady sveta Tron, ktoré sa od tých na Zemi pomerne významne líšia. Pri hraní sa budete postupne vyvíjať a zlepšovať svoje schopnosti. Hra TRON Evolution obsahuje aj online multiplayer, v ktorom si užijete ešte viac zábavy, než v režime pre jedného hráča.
Určenie:
PC DVD

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS
Zvuková lokalizácia CS

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – škatuľa

Minimálne požiadavky

Operačný systém Windows 10, Windows 10 64-bit, Windows 8, Windows 8 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows Vista, Windows XP, Windows XP SP3, Windows Me, Windows 2000, Windows 11

Odporúčané požiadavky

Operačný systém Windows 10, Windows 10 64-bit, Windows 8, Windows 8 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows Vista, Windows XP, Windows XP SP3, Windows Me, Windows 2000, Windows 11
Kód:  WG300
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5907610734972

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18