Obnoviť stránku

Trepang2 – PS5

28,90 €

Trepang2 – PS5

Trepang2 PS5

Trepang2 PS5 – Posledný akčný hrdina

Staňte sa najtvrdším bojovníkom v hre Trepang2 PS5. V tejto akčnej FPS strieľačke, ktorá sa odohráva v blízkej budúcnosti, sa pripravte na brutálne konfrontácie, vyhýbanie sa smrtiacim guľkám a rozpútanie pekla medzi nepriateľmi. Prijmite úlohu utečeného vojaka, ktorý si nepamätá svoju minulosť, ale oplýva nadprirodzenými schopnosťami. Vašou hlavnou úlohou sú pomsta a dosiahnutie vašich cieľov za každú cenu.

Trepang2 PS5

Nadprirodzený zabijak s amnéziou

Tajomná skupina vás vytrhne zo skrytého čierneho komplexu a hoci spomienky na váš minulý život sú vymazané, vaše bojové a nadprirodzené schopnosti vám zostali. Stojíte pred úlohou bojovať, odhaliť pravdu a postaviť sa hrozbe, ktorá je oveľa smrteľnejšia ako vy sami. Ovládnite svoju nadzemskú silu a nadľudskú rýchlosť a pripravte sa na stretnutie s vlnami ťažko ozbrojených žoldnierov, ktorí vám stoja v ceste.

Trepang2 PS5

Trepang2 PS5 – Využite všetky svoje zručnosti

Postavte sa nepriateľom v boji zblízka a v rýchlych prestrelkách sa vrhnite na plný plyn. Udrite, kopnite, skĺznite a vykonajte tvrdé kombá, ktoré vašich nepriateľov rozmetajú na prach. Spomaľte čas, aby ste unikli rýchlym strelám, a použite maskovanie, aby ste sa stali neviditeľnými a prekvapili nepriateľov, keď to najmenej čakajú.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky
Herné prostredie Atmosférické, Hororové
Grafické spracovanie hry Z pohľadu prvej osoby

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0554
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5056208822666

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01