Obnoviť stránku

Transcend JetDrive 850 960 GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Transcend JetDrive 850 960 GB

Mnoho používateľov ho označilo ako obrovský krok pre väčšiu svižnosť väčšiny počítačov. SSD Transcend patrí medzi diely, čo značne zrýchlia chod počítača alebo notebooku. Model s názvom Transcend JetDrive 850 960 GB je ideálny prvotne do počítačov alebo notebookov vybavených konektorom M.2. Na vaše súbory je pripravená kapacita 960 GB. S takou kapacitou si bezproblémovo vystačíte na všetky vaše dáta, programy a počítačové hry. Toto SSD prepojíte cez rozhranie PCIe.

Kľúčové vlastnosti SSD Transcend JetDrive 850 960 GB

  • Zapisovanie dát naberá rýchlosť 1400 MB/s a jeho čítanie je 1600 MB/s
  • Transcend JetDrive 850 960 GB je pripravený na umiestnenie do slotu M,2
  • Najvyššia spotreba neprekročí
  • SSD je odolné proti vibráciám a štandardným otrasom
  • Interné rozhranie disku je PCIe

Čo zapríčinilo slávu SSD?

SSD ukazujú rázny pokrok pre všetky druhy zariadení. Ich sláva tkvie v odstránení pohyblivých častí a rozdielnom systéme spracovania dát. To zapríčinilo tiež vyššiu odolnosť proti vibráciám a otrasom. Je potrebné zmieniť aj minimálnu hlučnosť a podstatne zníženú spotrebu energie. Transcend JetDrive 850 960 GB má špeciálny 3D NAND čip. Ten je významný vertikálnym navršovaním jednotlivých vrstiev do podoby bežným okom neviditeľných veží. Pri väčšine modelov je nameraná životnosť v rámci zapísaných terabytov. V prípade Transcend JetDrive 850 960 GB sa dočkáte TBW.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do notebooku

Vlastnosti

Rýchlosť čítania 1 600 MB/s
Rýchlosť zápisu 1 400 MB/s
Funkcie 3D NAND
Kód:  TD001r6
Produktové číslo:  TS960GJDM850
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13