Obnoviť stránku

Trans Ocean

4,0 2 hodnotení
15,90 €

Trans Ocean

Hra Transocean - The Shipping Company je vašou vstupenkou do sveta obrovských nákladných lodí a nadnárodných prepravných korporácií. Vybudujte si flotilu moderných obchodných lodí a ovládnite sedmoro morí. Sledujte svoje lode a trasy v reálnom čase, ovládajte lode ručne vo chvíli, keď manévrujú dovnútra alebo von z prístavov a dohliadnite na to, aby boli optimálne naložené. Nezabudnite, že čas sú peniaze! Zdržiavať sa v prístave dlhšie, ako je potrebné, sa nevypláca.

Vysoko realistický herný model

Na vašu návštevu čaká 55 z najväčších a najznámejších prístavov sveta, vrátane výberu niekoľkých exotických lokácií. Jeden z nich si po uvážení zvolíte za svoj domovský prístav. Každý má výhody a nevýhody, preto si pri výbere dajte záležať. Premyslený systém bonusov dodá každej vašej voľbe výrazný prvok napätia. K dispozícii budete mať 20 lodných tried a pri rozhodovaní bude potrebné brať do úvahy veľa vecí. Hodí sa vaša nová loď na plavbu Panamským prieplavom, alebo sa budete musieť vydať dlhšou trasou? Bude výhodnejšia krátka trasa cez Suezský prieplav, alebo stočíte predok k africkým prístavom, kde sa pokúsite získať lukratívne zákazky? Môžete na svojej trase očakávať prudkú búrku, alebo je v oblasti hlásený výskyt pirátskych lodí? Má cieľový prístav vôbec dostatok miesta, aby vašu najnovšiu nákladnú loď mohol prijať?

Detailne spracované herné prostredie

Vďaka nesmierne detailne spracovaným prístavom, založeným na skutočných modeloch, a realistických lodiach a trasách, poskytuje hra Transocean - The Shipping Company absolútne unikátny herný zážitok. Prepracovaný obchodovací systém s dynamickými cenami hráčov podporuje v tom, aby neustále vyhľadávali optimálne trasy, pretože jedine tak si môžu zabezpečiť najlukratívnejšie zákazky. Pokúste sa udržiavať rovnováhu medzi výdavkami a ziskom a nestrácajte hlavu ani pri náročnom rozhodovaní: oplatí sa prevážať pašovaný tovar, alebo je riziko pošramotenej povesti príliš vysoké? Ďalej nezabúdajte, že čím budete úspešnejší a čím si zaistíte lepšie renomé, tým výhodnejšie ponuky začnú prichádzať.

Hrajte proti reálnemu nepriateľovi

V online režime, kde stále platí pravidlo ponuky a dopytu, budete o najlepšie trasy a najvýhodnejšie ceny súperiť s ostatnými hráčmi. Na vytýčenie cieľa môže viesť viacero ciest - nájdite optimálnu stratégiu, ktorá umožní trvalé rozširovanie vášho obchodného impéria a dovedie vás napríklad aj k titulu najúspešnejšej prepravnej spoločnosti v dejinách!
Vlastnosti:

  • Prepracovaná správa zákaziek pred hráča postaví stále nové výzvy
  • 55 prístavov v detailnom vyhotovení, vrátane 20 ikonických scenérií
  • 20 realistických lodných tried s loďami, ktoré je potrebné udržiavať
  • 22 druhov tovaru
  • Náhodné situácie a globálne udalosti ovplyvňujú priebeh hry
  • Zakotvenie a opúšťanie prístavu v ručnom alebo automatickom režime
  • Online režim: ostatní hráči majú vplyv na trasy a ceny komodít

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Simulátor

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Edícia Základná

Minimálne požiadavky

Frekvencia procesora 2 GHz (2 GHz)
Grafická karta nVidia GeForce 7600 GS
Pamäť RAM 4 GB
Potrebný priestor 7 GB
Operačný systém Windows 8, Windows 7, Windows Vista
Kód:  WG481
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592720122183
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19