Obnoviť stránku

Torchlight II PKK

4,9 13 hodnotení
8,29 €

Torchlight II PKK

Cenami ovenčené akčné RPG Torchlight, víťaz Ceny herných vývojárov za najlepší debut roku 2009 (Game Developer' s Choice Award pre Best Debut of 2009), sa znova vracia do hráčskych domovov! Hru Torchlight II hráčom sprostredkovávajú tvorcovia takých titulov, ako je Diablo 1 a 2 či Mythos a Fate. Druhá epizóda príbehu Torchlightu ponúka všetko, čo si hráči zamilovali na jej predchodcovi – svižnú akciu,humor a stovky predmetov, ktoré je možné získať. Príbeh si môžete tiež užiť pri online hre so svojimi priateľmi.
Jeden z najdôležitejších prvkov bude predstavovať práve online hranie. V Torchlight II si hráči môžu zážitok z online hry vychutnať úplne zadarmo, objavovať rozsiahle otvorené oblasti, temné kobky a množstvo nových monštier. Spoločne s inými hráčmi budú môcť získavať magické predmety, plniť úlohy a tvoriť nové mapy, pričom počas všetkých ciest ich bude sprevádzať úžasný systém striedania dňa a noci adynamicky sa meniace efekty počasia.
Kľúčové prvky:
  • Multiplayer – Hrajte so svojimi priateľmi úplne zadarmo prostredníctvom internetu. Bez akéhokoľvek predplatného či spoplatnených predmetov.
  • Prispôsobiteľné postavy – Hráči majú možnosť vytvárať a upravovať svoje vlastné unikátne postavy, patriace do niektorej zo štyroch dostupných tried. Tým môžu vdýchnuť život vlastným jedinečným hrdinom.
  • Tvorba vylepšení – Hra Torchlight II je vybavená novou verziou TorchEdu, editora sveta Torchlight. Hráči môžu vyrábať svoje vlastné vylepšenia do hry, a tak do nej pridávať ešte viac obsahu.
  • Nové hráčske rozhranie – Torchlight II ponúka hráčovi nové používateľské rozhranie, ktoré zdokonaľuje herný zážitok a robí ho plynulejším.
  • Otvorený svet – Hráči môžu teraz mestečko Torchlight opustiť! Cestujte cez otvorené oblasti, navštevujte iné mestá, putujte dňom aj nocou, snehom aj dažďom.
  • Systém výslužby – Hráčom je umožnené poslať svoje postavy do výslužby, akonáhle tieto dosiahnu dostatočne vysokú úroveň. Vďaka tomu hráči dostanú špeciálne benefity a vylepšenia na svoje nové postavy.
  • Maznáčikovia a rybárčenie – Tieto populárne prvky z pôvodnej hry sa v Torchlighte II vracajú vo vylepšenej forme. Viac možností výberu, krajšie efekty a vaši miláčikovia navyše stále môžu zabehnúť do mesta a predať tu vaše predmety, aby ste sa vy sami nemuseli namáhať.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Stratégia

Lokalizácia

Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – škatuľa

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Škatuľová

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Minimálne požiadavky

Frekvencia procesora 1,4 GHz (1,4 GHz)
Grafická karta nVidia GeForce 210
Pamäť RAM 1 GB
Potrebný priestor 1 GB
Operačný systém Windows XP
Kód:  WG30ch
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5908305201564
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08