Obnoviť stránku

TopSpin 2K25 – PS4

Garancia najlepšej ceny
Novinka
62,90 €

TopSpin 2K25 – PS4

TopSpin 2K25 PS4/PS5

TopSpin 2K25 PS4 / PS5 s tenisovými legendami

TopSpin 2K25 PS4 / PS5 prináša biely šport a jeho hráčske legendy ako Roger Federer alebo Serena Williams. Zahrať si môžete sami v režime kariéry alebo vyzvať súpera k napínavému zápoleniu. Vyhráte grandslamový pohár?

TopSpin 2K25 PS4/PS5

Ako profesionál na ihrisku v režime kariéry

V hre TopSpin 2K25 precestujete svet a stretnete sa s najväčšími hviezdami tenisu. Vyskúšate si hru na kurtoch, ako je Wimbledon, Roland-Garros, US Open alebo Australian Open. Získajte všetky ocenenia v kariérnom režime.

TopSpin 2K25 PS4/PS5

Objavte ikonické miesta

Všetky zápasy zažijete na tých najúžasnejších kurtoch tenisového sveta. Začnite na 4 grandslamových turnajoch a ukončite svoju kariéru na Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour alebo napríklad Foro Italico.

TopSpin 2K25 PS4/PS5

Zahrajte sa s tenisovými legendami

Ujmite sa vedenia s Rogerom Federerom alebo predveďte špičkové údery, ktoré vedia Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Frances Tiafoe alebo napríklad Andre Agassi. Čaká na vás 24 hráčov, s ktorými sa môžete pustiť do miestnych aj online turnajov.

TopSpin 2K25 PS4/PS5

Online zápasy

Trúfnete si predviesť svoje zručnosti na online World Tour? Vyzvite hráča z celého sveta a vydajte sa na 2K Tour ako profesionálny hráč. Svojho hráča si prispôsobíte podľa svojho štýlu. Na výber máte zo značiek Adidas, HEAD, Lacoste, New Balance, Nike, Wilson a ďalšie.

TopSpin 2K25 PS4/PS5

Tréning s Johnom McEnroe

Učte sa na tréningovom ihrisku podania, stopbaly aj topspiny. V Akadémii vás povedie legendárny hráč McEnroe, ktorý vás pripraví na zápas na každom povrchu.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Športový, Simulátor
Grafické spracovanie hry Z pohľadu tretej osoby

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Dátum vydania

Rok vydání 2024
Mesiac vydania Apríl

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1571
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5026555437424

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16