Obnoviť stránku

Thief GOTY – PS4

3,6 5 hodnotení
Variant
Platforma
PS4 – škatuľa
15,90 €

Thief GOTY – PS4

Hráčmi obľúbený zlodejíček Garrett sa vracia v už štvrtom diele tejto stealth akčnej hry s prvkami fantasy a steampunku.

Garrett, známy majster zlodej, sa znova ponára do tieňov Mesta, v ktorom ozbrojené mestské hliadky Barona rozsievajú násilie a strach. Hlavný hrdina sa tak znovu musí spoľahnúť iba sám na seba a svoje schopnosti dostať sa, napriek ostražitým strážam a obyvateľom mesta, ticho aj na tie najstráženejšie miesta. Žiadna úloha nie je pre Garretta prekážkou, žiadne miesto úplne nepreniknuteľné.

Ako však udalosti v rámci povstania proti hrôzovláde naberajú na obrátkach, je aj samotný zlodej vtiahnutý do rýchlo eskalujúceho konfliktu. Obyvatelia mesta totiž pod vedením zástupcu ľudu Oriona urobia čokoľvek, aby Mesto oslobodili z pazúrov Barona a znovu ho získali pod svoju kontrolu. Revolúcia je úplne nevyhnutná. Ak Garret nezasiahne, ulice sa sfarbia krvou a Mesto bude zničené sebou samým.


Ste Garrett, majster zlodej

Vkĺznite do kože Garretta, temného a osamelého zlodeja s neprekonateľným množstvom zručností. Najťažšie krádeže, strážené poklady, najlepšie strážené tajomstvá – nič nie je mimo dosah vašej ruky.

Mesto – vaše ihrisko

Preskúmajte sužované mesto, od jeho temných zákutí postranných uličiek do závratných výšok mestských striech. Vplížte sa do domov zámožných mešťanov, infiltrujte najlepšie strážené sídla a kradnite s tieňami – nenápadný a neobmedzovaný.

Možnosti postupu

Využívajte Garretov arzenál, omráčte stráže svojím obuškom, strieľajte rôzne druhy šípov, či využite svoju novo nadobudnutú schopnosť sústredenia, aby ste mohli ovplyvňovať prostredie a prekabátiť svojich nepriateľov. Akým typom majstra zlodeja budete?

Nevídaná hĺbka

Ponorte sa do herného sveta vďaka úžasnému vizuálnemu a taktickému spracovaniu. Vďaka technickým možnostiam next-gen enginu THIEF prináša hlboký zážitok pre zrak, sluch aj mozog vďaka pokročilej umelej inteligencii.

                
 

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Drogy, Sex, Násilie

Dátum vydania

Rok vydání 2014
Mesiac vydania Marec

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX065
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5021290061958

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09