Obnoviť stránku

The Sims 3: Domáci Maznáčikovia (Pets)

4,7 47 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

The Sims 3: Domáci Maznáčikovia (Pets)

V dodatku The Sims 3: domáci maznáčikovia si budete vytvárať domácich miláčikov s vlastným správaním a rozumom. Napríklad zúrivé strážne psy, nezbedné mačiatka či oddané koníky. Následne rozhodnete, ako budú vyzerať a aké budú mať vlastnosti. Vďaka celej plejáde nových aktivít a spoločenských interakcií môžete ovládať miláčikov a zažijete svet z ich perspektívy.
Viac maznáčikov znamená viac zábavy! Vytvorte si množstvo jedinečných psov, mačiek a vôbec prvýkrát aj koní! Myslíte si, že váš Simík má na to, aby skrotil divokého koňa? Ovládajte priamo jednotlivé zvieratá, šantite s nimi, behajte a skáčte. Staňte sa dokonalým priateľom Simíka, alebo mu urobte poriadne huncútstvo!
Osobnosti maznáčikov vašich Simíkov môžu byť prakticky akékoľvek: môžu byť inteligentní, odvážni, priateľskí alebo sa môžu báť vody, byť zbrklí, prihlúpli, ale tiež dobromyseľní, rýchli a obratní. Maznáčikovia sa takisto môžu naučiť zručnostiam. Mačky a psy sa môžu naučiť loviť, psi sa dokážu naučiť hľadať špeciálne predmety do zbierky a aportovať, a kone majú možnosť naučiť sa pretekať a skákať. Simíkovia môžu svojich miláčikov dokonca venčiť! Vezmite Azora do parku, Mick do knižnice, alebo nasadnite na Grošáčka a zájdite si do novej jazdiarne.
 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Simulátor

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Sex, Násilie, Online
Kód:  WG101q
Produktové číslo:  MXX09208265

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16