Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

The Order 1886 – PS4

4,4 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

The Order 1886 – PS4

Fanúšikovia hernej konzoly Sony PlayStation slávia Vianoce aj niekoľkokrát za rok. Pýtate sa prečo? Majú totiž rad exkluzívnych hier iba pre ich platformu a jednou z nich je netrpezlivo očakávaný titul The Order 1886. Ide totiž o riadne vydizajnovanú strieľačku z alternatívnej verzie historického Londýna.

V úlohe ochrancu ľudstva

Za nepreniknuteľnou londýnsku hmlou sa ukrýva tajuplný príbeh v úplne novom svete. Ochrancovia mesta sú po stáročia držaní na žive pomocou liečivej esencie a len oni môžu zachrániť ľudstvo pred nástupom monštier hybridného charakteru. Ako člen tohto Rádu máte na svojich pleciach budúcnosť celého ľudstva. Z pohľadu tretej osoby budete ľahšie využívať všetky prekážky k šikovnému krytiu, pretože okrem rôznych mutantov vám idú po krku aj vždy nenásytní rebeli.
Našťastie sa práve v ére vedeckých a priemyselných objavov nájde aj čas na vymýšľanie nových zbraní. A vôbec nebude problém si ich účinnosť otestovať v praxi. Oblúková či termitová puška zvládnu narobiť solídnu paseku v radoch nepriateľov. Exkluzívne grafické spracovanie sa navyše veľmi dobre podieľa na hustnúcej atmosfére strachu, ale aj očakávaní. Naplňte svoj osud a neohrozene bojujte až do samotného konca.
V rámci predobjednávky obdržíte aj celkom zaujímavý balíček s názvom Knight Endurance Pack. Jeho neoddeliteľnou súčasťou je špeciálna uniforma Desert Khaki a pomerne citeľné vylepšenia bojových zručností Endless Blackwater a Blacksight Regeneration.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Strach, Sex, Násilie

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná
Exkluzivita Playstation 4

Séria

Herné a filmové série The Order

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová
Kľúč pre PS Store

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Dátum vydania

Rok vydání 2015
Mesiac vydania Február

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MSX123
Produktové číslo:  PS719284994
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09