Obnoviť stránku

The Invincible – Xbox Series X

32,90 €

The Invincible – Xbox Series X

Invincible Xbox Series X

Čeľte drsnému vesmíru

The Invincible Xbox Series X vás vezme na planétu Regis III, kde si zahráte za vedkyňu Yasana, ktorá bude pri hľadaní stratenej posádky čeliť nepredvídateľným hrozbám. Tento sci-fi príbeh má filozofické základy, ktoré sú poháňané vedou.

Invincible Xbox Series X

Vžite sa do úlohy astrobiológa

Ako vysokokvalifikovaná a bystrá astrologička budete v The Invincible Xbox Series X sledovať stopu stratenej posádky. Táto pátracia misia si bude vyžadovať mnohé rozhodnutia, ktoré vás môžu dostať do veľmi nebezpečných situácií.

Invincible Xbox Series X

Objavte brilantnosť evolúcie

The Invincible Xbox Series X predstavuje kozmické filozofické dobrodružstvo, ktoré sa odohráva v desivom prostredí. Nájdené kúsky skladačky nahlásite svojmu Astrogátorovi, ktorého hlas vás povedie v ťažkých časoch. Objavte najväčšiu hrozbu ľudstva, robte rozhodnutia a odhaľujte tajomstvá. Nesmiete však podceniť brutálnujednoduchosť a brilantnosť evolúcie.

Invincible Xbox Series X

Roboti či ľudia

Rozmanitosť hry The Invincible Xbox Series X vám ponúkne si zvoliť, či budete s prítomnými tvormi komunikovať, či budete ich priateľ, spoločník alebo nepriateľ. V tejto časti vesmíru majú tieto slová význam, o ktorom ste nikdy nepočuli.

Invincible Xbox Series X

Senzačné hračky

Atmosféru hry The Invincible Xbox Series X dopĺňajú rôznorodé nástroje, ako je telemeter, tracker alebo technologicky vyspelé vozidlo, s ktorým sa budete pohybovať úžasnou krajinou. Čakajú vás reálne pôsobiace interakcie s analógovými technológiami vo futuristickej časovej osi.

Invincible Xbox Series X

Hra z pohľadu prvej osoby

The Invincible Xbox Series X je vytvorená na motívy ikonického rovnomenného románu od poľského autora sci-fi Stanisława Lema. Vo vesmíre sú miesta, ktoré na nás nie sú pripravené a my nie sme pripravení na ne. Napriek tomu sa vaša kozmická loď nevyhnutne blíži k cieľu, kde sa osudy prepletú neskutočne zaujímavým spôsobom.


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Adventúra
Herné prostredie Atmosférické, Sci-fi

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Xbox Series X optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania November

Verzia

Platforma Xbox Series X – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  XBSE0398
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060264378951

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13