Obnoviť stránku

The Invincible – PS5

Garancia najlepšej ceny
32,90 €

The Invincible – PS5

The Invincible PS5

Čeľte drsnému vesmíru

The Invincible PS5 vás vezme na planétu Regis III, kde si zahráte za vedkyňu Yasana, ktorá bude pri hľadaní stratenej posádky čeliť nepredvídateľným hrozbám. Tento sci-fi príbeh má filozofické základy, ktoré sú poháňané vedou.

The Invincible PS5

Vžite sa do úlohy astrobiológa

Ako vysokokvalifikovaná a bystrá astrologička budete v The Invincible PS5 sledovať stopu stratenej posádky. Táto pátracia misia si bude vyžadovať mnohé rozhodnutia, ktoré vás môžu dostať do veľmi nebezpečných situácií.

The Invincible PS5

Objavte brilantnosť evolúcie

The Invincible PS5 predstavuje kozmické filozofické dobrodružstvo, ktoré sa odohráva v desivom prostredí. Nájdené kúsky skladačky nahlásite svojmu Astrogátorovi, ktorého hlas vás povedie v ťažkých časoch. Objavte najväčšiu hrozbu ľudstva, robte rozhodnutia a odhaľujte tajomstvá. Nesmiete však podceniť brutálnu jednoduchosť abrilantnosť evolúcie.

The Invincible PS5

Roboti či ľudia

Rozmanitosť hry The Invincible PS5 vám ponúkne si zvoliť, či budete s prítomnými tvormi komunikovať, či budete ich priateľ, spoločník alebo nepriateľ. V tejto časti vesmíru majú tieto slová význam, o ktorom ste nikdy nepočuli.

The Invincible PS5

Senzačné hračky

Atmosféru hry The Invincible PS5 dopĺňajú rôznorodé nástroje, ako je telemeter, tracker alebo technologicky vyspelé vozidlo, s ktorým sa budete pohybovať úžasnou krajinou. Čakajú vás reálne pôsobiace interakcie s analógovými technológiami vo futuristickej časovej osi.

The Invincible PS5

Hra z pohľadu prvej osoby

The Invincible PS5 je vytvorená na motívy ikonického rovnomenného románu od poľského autora sci-fi Stanisława Lema. Vo vesmíre sú miesta, ktoré na nás nie sú pripravené a my nie sme pripravení na ne. Napriek tomu sa vaša kozmická loď nevyhnutne blíži k cieľu, kde sa osudy prepletú neskutočne zaujímavým spôsobom.


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Adventúra
Herné prostredie Atmosférické, Sci-fi

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania November

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0487
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060264378944

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09