Obnoviť stránku

The Hunter - Primal

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

The Hunter - Primal

Ľudstvo sa v neďalekej budúcnosti vydá hľadať alternatívny domov, ale najskôr je nutné preveriť na vybranej planéte životné podmienky. Situácia teda teraz vyžaduje prieskumníkov, ktorí by zabezpečili povrch pre kolonizáciu. Aké je však prekvapenie, keď z bujnej vegetácie vykukne hlava nevrlého dinosaura?

Žijúci svet plný nebezpečenstva

Na planéte sú husté pralesy, šíre pláne a impozantné hory. Strieda sa tu ako denná doba, tak aj počasie, ktoré vám čas od času ponúkne dych berúce scenérie. Mapa, na ktorej sa vaše dobrodružstvo odohráva, je gigantická a hlavne plná nebezpečenstva. Na jej povrch sa dostávate za pomoci evakuačných modulov; obsahujú lúk, desať šípov a súradnice na lokáciu so zásobami. Pri úmrtí môžete do modulu vložiť zbrane, ktoré zakúpite za herné peniaze.

O zábavu je postarané

The Hunter - Primal ponúka zaujímavý prístup k inventáru. Kedykoľvek niečo nájdete počas jednej hernej seansy, tak je vaša, ale so smrťou o všetko prichádzate. Ibaže by sa znovu vypravíte na miesto smrti a pokúsite sa získať cenné predmety skôr, ako niekto iný. V hre nechýba ani niekoľko multiplayerových módov vrátane PvP alebo kooperácie.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Strieľačky

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Strach, Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma PC

Minimálne požiadavky

Rad procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 3 GHz (3 GHz)
Grafická karta GeForce 8800 GT
Verzia Direct X DirectX 11
Pamäť RAM 4 GB
Potrebný priestor 3 GB
Operačný systém Windows 10, Windows 8, Windows 8 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit
Kód:  WG570
Produktové číslo:  8592720122428

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06