Obnoviť stránku

The Crew Motorfest – PS4

Garancia najlepšej ceny
29,90 €

The Crew Motorfest – PS4

The Crew Motorfest PS4

Zažite to pravé adrenalínové dobrodružstvo!

Pripravte sa na dokonalé vodičské dobrodružstvo na jednom z najúchvatnejších ostrovov sveta: O' ahu, klenotu havajského súostrovia. Vývojári opäť lákajú na adrenalínové pretekanie v otvorenom svete za volantom tých najexotickejších vozidiel.

The Crew Motorfest PS4

The Crew Motorfest PS4 – Zariaďte sa podľa seba

Všetko zvládnete sami alebo s ostatnými hráčmi: zapojte sa do vysokorýchlostných pouličných pretekov v rušnom Honolulu, vyskúšajte svoje off-roadové schopnosti na popolavých svahoch sopky a zvládnite dokonalé zákruty na tratiach. Až si budete chcieť oddýchnuť, oprite sa na slnečných plážach za volantom svojho obľúbeného superauta alebo si vezmite buginu a preskúmajte skryté chodníky luxusného dažďového pralesa.

The Crew Motorfest PS4

Vysokooktánová zábava v The Crew Motorfest PS4 nikdy nekončí

Zúčastnite sa neustále sa meniaceho programu aktivít: objavte nové pohľady na automobilovú kultúru prostredníctvom výberu krátkych tematických kampaní, intenzívnych jazdných pretekov a rôznych súťažných živých akcií. Zbierajte stovky ikonických vozidiel z minulosti, súčasnosti aj budúcnosti. Pri začatí aj po ňom bude The Crew Motorfest PS4 vždy ponúkať množstvo príležitostí, ako ukázať svoje schopnosti, svoj štýl a zanechať svoju stopu v histórii festivalu.

The Crew Motorfest PS4

Tematické kampane pre každého

Vyskúšajte tzv. Playlisty: sériu krátkych tematických kampaní, ktoré ponúkajú jedinečné a vzrušujúce zážitky z automobilovej kultúry. Každá z nich je starostlivo navrhnutá tak, aby vás vtiahla do iného sveta automobilovej kultúry, a to vďaka pretekom na mieru, tematickým udalostiam a ďalším jedinečným výzvam. Ovládnite historické klasiky alebo elektrické superautá, staňte sa šampiónom na okruhu, alebo len jazdite s priateľmi: vždy sa pre vás nájde Playlist.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série The Crew

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Pretekársky
Herné prostredie Vozidlá

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania September

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1487se
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3307216269670

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13