Obnoviť stránku

TCL NXTWEAR S

4,0 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
569,90 €

TCL NXTWEAR S

VR okuliare TCL NXTWEAR – doprajte si mimoriadne dych vyrážajúce vizuálne zážitky ako v kine

So smart okuliarmi TCL NXTWEAR S premeníte behom okamihu akúkoľvek scénu v súkromné kino. Či už budete cestovať vlakom, lietadlom alebo sedieť v kancelárii či doma na pohovke, tak tieto VR okuliare vám vytvoria súkromný a pohlcujúci filmový priestor bez ohľadu na to, s akým zariadením sa ich rozhodnete spárovať – je možné ich pripojiť k celému radu zariadení, od smartfónov, notebookov, tabletov až po herné konzoly. Okuliare na virtuálnu realitu TCL NXTWEAR S sú malé a ľahké, preto sú ideálne predovšetkým na cesty. 



Okuliare na virtuálnu realitu TCL NXTWEAR S poskytujú vysoko kvalitné a pohlcujúce zobrazenie

Akonáhle si nasadíte okuliare na virtuálnu realitu TCL NXTWEAR S, tak vďaka dvom Micro-OLED displejom s pozorovacím uhlom 45°, 49 pixelmi na stupeň (PPD) a rozlíšením 1 920 × 1 080 pixelov, sa okamžite ponoríte do osobného filmového priestoru. Jednoducho sa pripojte k zdroju videa pomocou USB-C portu a získajte zobrazenie v štúdiovej kvalite len pár centimetrov od vašich očí. Obrazovka ekvivalentná 130 palcom sa detailne premieta na vzdialenosť 4 metrov a poskytuje zvláštny vizuálny zážitok ako v kine s krásnymi a dynamickými obrazmi. Vďaka pokrytiu 108 % farebného gamutu RGB farby a tóny pôsobia prirodzene, a prechody svetla sú jemné.

Micro-OLED displeje sú zárukou dokonalého obrazu

Vďaka dvom vysoko kvalitným Micro-OLED displejom značky Sony s Full HD rozlíšením poskytujú smart okuliare TCL NXTWEAR S obraz v pomere 16:9 s ostrými a jasnými detailmi v kombinácii s výraznými, sýtymi a živými farbami s vysokým kontrastným pomerom. Nasaďte si VR okuliare a zažite hranie hier na obrovskej obrazovke, kedykoľvek a kdekoľvek sa pripojte k vlastnej mobilnej kancelárii. Alebo sa na cestách autom pohodlne usaďte a odpočívajte s vlastným súkromným, smart drive-in kinom. Tieto inteligentné okuliare sú navyše kompatibilné s funkciou FPV (first-person view), takže ich môžete synchronizovať s dronom a pozrieť sa na svet z úplne novej perspektívy. V každom prípade TCL NXTWEAR S ponúkajú bohaté a pútavé zážitky. 

Inteligentné okuliare TCL NXTWEAR S ponúkajú aj perfektný zvuk

Inteligentné okuliare majú v ráme integrované reproduktory umiestnené vedľa každého ucha. Môžete však použiť vlastné Bluetooth slúchadlá na úplne súkromný, pohlcujúci zážitok zo sledovania. Nižšia spotreba energie, vyššie nízke frekvencie a nižšie skreslenie umožňujú spoločne dosiahnuť lepšie zvukové efekty. Výškové a basové linky sú vylepšené o 0,5 mm zdvih, čo prináša priestorový basový zvuk, ktorý vás vtiahne ešte hlbšie do deja. Jedinečná funkcia „režim šepotu" využíva pokročilú technológiu akustického potlačenia fázy a výrazne znižuje únik zvuku, takže nerušíte ľudí okolo seba a zároveň si zachovávate súkromie. Navyše je sústava reproduktorov umiestnená bližšie k uchu, čo zaisťuje presný a čistý zvuk. 



Pohodlné a štýlové smart okuliare

Smart okuliare TCL NXTWEAR S s nastaviteľnými nosníkmi napodobňujú dizajn tradičných okuliarov viac ako kedykoľvek predtým. Okuliare sú prehnuté tak, že dokonale kopírujú tvar hlavy. Spoločne s tým využívajú mäkké a k pokožke šetrné materiály, ktoré spríjemňujú dlhodobé nosenie a sú ideálne na nerušené sledovanie filmových trhákov. Hladké krivky napodobňujú dizajn chvosta kométy a poskytujú maximálne pohodlie ušiam aj hlave. Vďaka kompaktnému tvaru v zloženom stave sa VR okuliare TCL NXTWEAR S ľahko zmestia aj do malej tašky alebo veľkého vrecka. Okuliare na virtuálnu realitu sa dodávajú s integrovaným rámčekom na korekčné šošovky, ktorý má magnetickú konštrukciu, takže v prípade potreby je možné ľahko nasadiť inú šošovku. Šošovky predpísané optikom treba prispôsobiť a zakúpiť zvlášť. 

Virtuálna realita TCL NXTWEAR S sa pýši magnetickým pogo-pin konektorom

Ovládajte svoje TCL NXTWEAR S pohodlne prostredníctvom ovládacích prvkov priamo na okuliaroch. Jednotlivé ovládacie prvky sú umiestnené tak, aby boli veľmi ľahko prístupné a ovládateľné. Hlasitosť sa nastavuje pomocou kolieska na ľavej strane, zatiaľ čo pravým kolieskom sa ovláda jas a prepínač režimov 2D/3D (pri podržaní po dobu 2 sekúnd). Prepínanie medzi 2D a 3D režimom je prístupné aj v aplikácii TCL XR. Manipuláciu a pripojenie k inteligentným zariadeniam, herným konzolám a počítačom uľahčuje kábel s magnetickým pogo-pin konektorom. Virtuálna realita TCL NXTWEAR S je kompatibilná s Android zariadeniami vybavenými USB-C. Zariadenia s iOS sú potom kompatibilné pri použití adaptéra. Okuliare nemajú batériu a sú napájané zdrojom obrazu.

Okuliare na VR majú veľmi jednoduché pripojenie

Okuliare na VR TCL NXTWEAR S sa pripájajú k akémukoľvek USB-C zariadeniu s funkciou Display Port (DP) – ide o univerzálny štandard, ktorý podporuje mnoho smartfónov, notebookov a herných konzol. Pre zariadenie bez podpory DP ponúkajú okuliare TCL NXTWEAR S možnosť odnímateľného adaptéra, ktorý sa pripája k zariadeniam so systémom Android a iOS na jednoduché pripojenie a prehrávanie prostredníctvom funkcie screen casting. Adaptér je potrebné zakúpiť samostatne. Iste oceníte, že okuliare na virtuálnu realitu sú tiež kompatibilné s celým radom streamovacích služieb, teda videá nemusíte mať iba uložené vo svojom zariadení. 



Inteligentné VR okuliare TCL NXTWEAR S sa stanú vašou súkromnou kanceláriou

Pripojte inteligentné VR okuliare TCL NXTWEAR S k portu USB-C počítača a nastavte ich ako primárny displej. Vytvoríte si tak súkromnú obrazovku, na ktorej môžete pracovať bez toho, aby ktokoľvek v okolí mohol vidieť jej obsah. Ďalšou výhodou je, že sa nemusíte hrbiť nad notebookom alebo tabletom. Keď pracujete s viacerými dokumentmi, upravujete videá či tvoríte obsah, druhá obrazovka sa vždy hodí. Avšak nosiť so sebou monitor je nepraktické – TCL NXTWEAR S umožňujú hybridnú prácu bez toho, aby vás zaťažovali. Stačí ich iba nastaviť ako rozšírený displej na ľahký pohyb po dvoch obrazovkách. 

Kľúčové vlastnosti okuliarov na virtuálnu realitu TCL NXTWEAR S

  • Okuliare na virtuálnu realitu TCL NXTWAER S slúžia na premietanie obsahu z telefónu, tabletu, notebooku či hernej konzoly 
  • Simulujú sledovanie 130-palcovej obrazovky zo vzdialenosti 4 metrov
  • VR okuliare TCL NXTWEAR S disponujú dvoma Micro-OLED displejmi s pomerom strán 16:9, PPD 49 a obnovovacou frekvenciou 60 Hz
  • Koliesko na prepínanie medzi režimami 2D a 3D
  • Ľahko nastaviteľné nosníky z mäkkého materiálu na maximálne pohodlie
  • Podpora DCI-P3 vstupu, BT.2020 vstupu a zobrazenie sRGB pre veľmi kvalitný obraz
  • Integrované reproduktory, možnosť pripojenia Bluetooth slúchadiel
  • Akcelerometer, gyroskop a senzor tlaku zaisťujúci vypnutie displeja po sňatí okuliarov
  • Magnetický rámček na vloženie korekčných šošoviek
  • V balení je čistiaca handrička a štýlové prenosné puzdro

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K mobilu

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Celkové rozlíšenie Full HD 1920 × 1080 px
Displej OLED

Vlastnosti

Pripojenie USB-C
Zorné pole 45 °
Senzory Akcelerometer, Gyroskop, Proximity senzor
Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,4 cm
Výška 5,6 cm
Hĺbka 5,1 cm
Hmotnosť 89 g

Kompatibilita

Značka TCL
Model NXTWEAR AIR S
Kód:  WK711a3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XRGF68-2ALCA11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16