Obnoviť stránku

TCL NXTWEAR G Smart Glasses

1,2 4 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
489,90 €

TCL NXTWEAR G Smart Glasses


S okuliarmi TCL NXTWEAR G príde kino za vami

Vychutnajte si dych vyrážajúce vizuálne zážitky ako v kine, nech už sa nachádzate kdekoľvek, napríklad na palube lietadla diaľkového letu alebo pri odpočinku v posteli. Stačí si nasadiť inteligentné okuliare na virtuálnu realitu TCL NXTWEAR G s precízne vyladenými Full HD Micro OLED panelmi značky Sony, vďaka čomu poskytujú ostré a čisté zobrazenie ekvivalentné sledovaniu 140-palcovej obrazovky s pomerom 16 : 9 zo vzdialenosti približne 4 metrov. VR set TCL NXTWEAR G stačí prepojiť s vašim mobilným telefónom, tabletom alebo notebookom a vychutnať si perfektný obraz s prekrásnym priestorovým zvukom, ktorýzaisťujú duálne reproduktory.

Relaxujte spoločne, aj keď máte iné preferencie

Smart VR okuliare TCL NXTWEAR G zaujmú aj svojou skvelou kompatibilitou naprieč značkami, rozumejú si so zariadeniami značky Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, ASUS, HTC, Oppo, Motorola, Lenovo, Dell alebo HP. Tieto okuliare na virtuálnu realitu využijete nielen na sledovanie filmov, ale ocenia ich aj milovníci hier či skrátka každý, kto si chce dopriať trochu súkromia. Chcete sa pozerať na futbal, ale vaša drahá polovička preferuje romantický film? Stačí si nasadiť okuliare TCL NXTWEAR G a každý sa môže pozerať na svoju obľúbenú reláciu bez toho, aby ste museli odchádzať do inej izby.



Svoje okolie budete mať neustále pod kontrolou

Vďaka otvorenému dizajnu umožňujú VR okuliare TCL NXTWEAR G neustále periférne sledovanie toho, čo sa deje okolo vás. Plne sa tak môžete sústrediť na obsah, ktorý máte pred očami, ale nikdy nestratíte kontakt s okolitým svetom. Jednoduchým pohľadom dole sa dá napríklad pozrieť na svoje prsty píšuce na klávesnici, čo nie je u VR headsetov samozrejmosťou. V lietadle si naopak veľmi jednoducho môžete u obsluhy objednať nápoj bez toho, aby ste prerušili sledovanie filmu. Inteligentný displej neustále monitoruje vaše pohyby a optimalizuje premietaný obsah tak, aby ste si ho vychutnaliv maximálnej kvalite za všetkých okolností.

O VR TCL NXTWEAR G nebudete vedieť ani po niekoľkých hodinách

VR okuliare TCL NXTWEAR G upútajú luxusným futuristickým bezrámčekovým vyhotovením s hmotnosťou iba 100 gramov (130 g s káblom) a aj pri niekoľkohodinovom nosení je tak garantovaný maximálny komfort. Starostlivo vybrané materiály na vnútornej strane rámčeka – mäkký nylon a silicový gél, zaisťujú pohodlie a sú šetrné k pokožke. Vďaka skladacej konštrukcii je možné VR realitu TCL NXTWEAR G ľahko uložiť do ochranného puzdra a vziať si ju naozaj kamkoľvek, zmestí sa do malého batohu či kabelky. Inteligentné okuliare nie je potrebné nabíjať, sú totiž napájané priamo z pripojeného zariadenia.

Kľúčové vlastnosti smart VR okuliarov TCL NXTWEAR G

  • S VR okuliarmi TCL NXTWEAR G si vychutnáte dych vyrážajúce vizuálne zážitky ako v kine, nech ste kdekoľvek
  • Hmotnosť iba 100 gramov – maximálny komfort aj pri niekoľkohodinovom nosení
  • Pocit ako pri sledovaní 140-palcovej obrazovky zo vzdialenosti 4 metrov
  • Futuristický bezrámčekový dizajn
  • Dva 1080p Sony FHD Micro OLED panely
  • Duálne reproduktory
  • Maximálne bezpečné – virtuálna realita TCL NXTWEAR G umožňuje periférne videnie
  • Akcelerometer, gyroskop, kompas, P senzor
  • Okuliare na virtuálnu realitu sú kompatibilné s viac ako 100 zariadeniami – ľahké prepojenie cez USB-C

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K mobilu

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Celkové rozlíšenie Full HD 1920 × 1080 px
Displej OLED

Vlastnosti

Vlastnosti Kompatibilita s dioptrickými okuliarmi
Pripojenie USB-C
Zorné pole 47 °
Senzory Akcelerometer, Gyroskop
Súčasťou balenia USB kábel, Handrička na čistenie, Puzdro
Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 18,1 cm
Výška 5,3 cm
Hĺbka 4,6 cm

Kompatibilita

Značka TCL
Model NXTWEAR G Smart Glasses
Kód:  WK711a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VRGT782-2ALCE11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18