Obnoviť stránku

TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses

2,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses


S okuliarmi TCL NXTWEAR AIR príde kino za vami

Vychutnajte si dych vyrážajúce vizuálne zážitky ako v kine, nech už sa nachádzate kdekoľvek, napr. na palube lietadla diaľkového letu alebo pri odpočinku v posteli. Stačí si nasadiť inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR s precízne vyladenými Full HD Micro OLED panelmi značky Sony, vďaka čomu poskytujú ostré a čisté zobrazenie ekvivalentné sledovanie 140 palcovej obrazovky zovzdialenosti približne 4 metrov. Inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR stačí prepojiť s vašim mobilným telefónom, tabletom, notebookom či hernou konzolou a vychutnať si perfektný obraz s prekrásnym priestorovým zvukom, ktorý zaisťujú duálne reproduktory.

Inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR umožnia premietnuť si obsah kdekoľvek

Inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR zaujmú aj svojou skvelou kompatibilitou naprieč značkami, rozumejú si so zariadeniami značky Huawei, Honor, Samsung, OPPO, One Plus, vivo, Xiaomi, Lenovo, LG a ďalšie. Tieto okuliare využijete nielen na sledovanie filmov, ale ocenia ich aj milovníci hier alebo skrátka každý, kto si chce dopriať trochu súkromia.  Okuliare TCL NXTWEAR AIR totiž fungujú ako prenosnýmonitor. Premietnuť videoobsah si tak môžete nielen doma, ale aj pri ceste vlakom, autobusom či lietadlom.


S inteligentnými okuliarmi TCL NXTWEAR AIR môžete aj hrať hry či prechádzať emaily

Okrem premietania obsahu môžete inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR využiť aj na hranie hier, stačí ich pripojiť prostredníctvom USB-C port k akémukoľvek zariadeniu s výstupom DisplayPort. Vybavené sú zabudovaným akcelerometrom a gyroskopom, vďaka čomu podporované hry zaregistrujú akýkoľvek pohyb hlavou. Okuliare TCL NXTWEAR AIR sú ideálne aj na prehliadanie emailovej schránky či prezentácií.Môžete tak sedieť uprostred rušnej kaviarne či dopravného prostriedku, ale premietaný obsah uvidíte iba vy .

O TCL NXTWEAR AIR nebudete vedieť ani po niekoľkých hodinách

Okuliare TCL NXTWEAR AIR upútajú prémiovým dizajnom s hmotnosťou iba 75 gramov a aj pri niekoľkohodinovom nosení je tak garantovaný maximálny komfort. Starostlivo vybrané materiály zaisťujú pohodlie a sú šetrné k pokožke. Vďaka skladacej konštrukcii je možné TCL NXTWEAR AIR ľahko uložiť do ochranného puzdra a vziať si ich naozaj kamkoľvek, zmestia sa do malého batohu či kabelky.Šošovky okuliarov je možné navyše vymeniť a prispôsobiť si ich tak svojmu outfitu. Magnetický rám umožní taktiež pripevnenie dioptrických šošoviek.

Kľúčové vlastnosti inteligentných okuliarov TCL NXTWEAR AIR

  • S okuliarmi TCL NXTWEAR AIR si vychutnáte dych vyrážajúce vizuálne zážitky ako v kine, nech ste kdekoľvek
  • Hmotnosť iba 75 gramov – maximálny komfort aj pri niekoľkohodinovom nosení
  • Pocit ako pri sledovaní 140-palcovej obrazovky zo vzdialenosti 4 metrov
  • Okuliare majú prémiový dizajn
  • Dva Sony FHD Micro OLED panely
  • Duálne reproduktory
  • Maximálne bezpečné – okuliare TCL NXTWEAR AIR umožňujú periférne videnie
  • Zabudovaný akcelerometer, gyroskop, kompas, P senzor
  • Kompatibilný s viac ako 100 zariadeniami – jednoduché prepojenie cez USB-C

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,4 cm
Výška 6,2 cm
Hĺbka 5,1 cm
Hmotnosť 75 g

Určenie

Určenie K mobilu

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Celkové rozlíšenie Full HD 1920 × 1080 px
Displej OLED

Vlastnosti

Pripojenie USB-C
Zorné pole 47 °
Senzory Akcelerometer, Gyroskop
Farba Čierna

Kompatibilita

Značka TCL
Model NXTWEAR AIR Smart Glasses
Kód:  WK711a2
Produktové číslo:  XRGT78-2ALCE11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14