Obnoviť stránku

Tchia: Oléti Edition – PS4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tchia: Oléti Edition – PS4

Tchia: Oleti Edition PS4/PS5

Vydajte sa na veľkolepé dobrodružstvo

Vydajte sa s Tchiou na jej tropické dobrodružstvo v otvorenom svete, aby ste zachránili jej otca pred krutým tyranom Meavorom, vládcom súostrovia. Šplhajte, plachtite, plávajte a plávajte na lodi okolo nádherných ostrovov a preskúmavajte fyzikálne riadený sandbox. Postavte sa látkovým vojakom vytvoreným Meavorou v otvorených stretnutiach, kde vám vaša kreativita dáva výhodu. Ovládajte akékoľvek zviera alebo predmet, ktorý nájdete, spoznávajte nových priateľov a brnkajte na plne hrateľné ukulele.

Tchia: Oleti Edition PS4/PS5

Tchia: Oleti Edition PS4 / PS5 – Ovládajte zvláštne schopnosti a skúmajte prostredie

Tchiin zvláštny dar vám umožní ovládať akékoľvek zviera alebo predmet, ktorý nájdete. Na výber máte z viac ako 30 zvierat a stoviek predmetov, lietajte ako vták, preskúmavajte oceán ako ryba alebo kopte poklady ako pes. Skáčte a plachtite po rozľahlom súostroví a pomocou systému trikov robte parádne kúsky a skoky do vody. Mechanika voľného lezenia vám umožní vyliezť na čokoľvek na svete bez obmedzenia, vrátane akéhokoľvek fyzikálne riadeného stromu.

Tchia: Oleti Edition PS4/PS5

Tchia: Oleti Edition PS4 / PS5 – Kúzelný ostrov inšpirovaný skutočnosťou

Ostrov bol inšpirovaný Novou Kaledóniou, malým ostrovom v Tichom oceáne, domovom spoluzakladateľov spoločnosti Awaceb. Inšpiráciu čerpali z bohatej a rozmanitej miestnej krajiny, kultúry, hudby, jazykov, folklóru a tradícií a využili ju na vytvorenie fiktívneho sveta a rozprávanie univerzálneho príbehu, ktorý by mohli pochopiť a užiť si všetci. Plne animované cutscény nahovorené tradičným jazykom budú prekladať vaše putovanie, zatiaľ čo originálna orchestrálna hudba predchnutá miestnymi zvukmi vytvorí jedinečný a pohlcujúci svet.

Tchia: Oleti Edition PS4/PS5

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Tchia: Oleti Edition PS4 / PS5 zahŕňa:

  • Unikátne vzhľady oblečenia, plti a ukulele inšpirované hrami

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Adventúra
Herné mechaniky Otvorený svet

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania Júl

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1483
Produktové číslo:  5016488140645

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04