Obnoviť stránku

SUPERDRIVE GS650-X

3,7 3 hodnotení
149,90 €

SUPERDRIVE GS650-X

Ultimátny volant Superdrive GS650-X je ideálny na závodné simulátory

Pretekársky volant Superdrive GS650-X je dokonalé herné príslušenstvo, vďaka ktorému si skvele vychutnáte závodné simulátory na systémoch PlayStation 4 a Xbox. Je vybavený manuálnou radiacou pákou (5 rýchlostí + spiatočka), trojitým protišmykovým pedálom aj dvojitým vibračným motorom a 3,5 mm konektorom pre pohodlné zapojenie herných slúchadiel.

Čisto závodný herný volant

Prémiový závodný herný volant GS650-X patrí k samotnej špičke v danom segmente výrobcu Superdrive. Bol do posledného milimetra vyvinutý tak, aby ponúkal jedinečný závodný zážitok s bezkonkurenčnou úrovňou presnosti a odolnosti, ktorý osloví hráčov orientovaných na výkon. Vďaka volantu Superdrive GS650-X zažijete skutočné závodné pocity, ale v bezpečí vášho hráčskeho brlohu.

Nastavenie a funkcie volantu Superdrive GS650-X

Závodný volant Superdrive GS650-X ponúka uhol natočenia 270° čo zaručuje presnosť a verný pocit z jazdy. Rovnako je plne programovateľný s 3 úrovňami citlivosti nastaviteľnými priamo z volantu. Vďaka svojmu premyslenému dizajnu je volant Superdrive GS650-X mimoriadne praktický a skladný. A mimochodom disponuje aj prísavkami a svorkou na upevnenie na stôl alebo akýkoľvek rovný povrch.

Komfortné používanie aj po mnohých hodinách hrania

Ak si chcete nejakú závodnú nálož maximálne užiť, tak treba hodiny poctivého tréningu. Pretekársky volant Superdrive GS650-X posúva simuláciu pretekania na najvyššiu úroveň tým, že ponúka bezkonkurenčný herný komfort. Jeho starostlivé spracovanie z kvalitných materiálov a ergonomický tvar vám dodajú dostatočné pohodlie aj na mnohohodinové herné seansy. Na maximálnu simuláciu je tiež vybavený páčkami radenia na volante, manuálnou radiacou pákou a súpravou 2 pedálov plynu a brzdy s protišmykovým systémom opierky nôh.

Perfektná kompatibilita závodného volantu Superdrive

Aby bol herný zážitok kompletný, tak volant Superdrive GS650-X je kompatibilný s konzolami PS4, Xbox One a Xbox radu X/S (POZOR: volant nie je kompatibilný s PS5 a PC).Ponúka plne programovateľné tlačidlá aj pedále a je podporovaný s väčšinou závodných hier. Napríklad s Gran Turismo, Forza Motorsport, Forza Horizon, F1, Assetto Corsa, Dirt, WRC, Project Cars, Need for Speed, Grid, V Rally alebo Gear Club.

Kľúčové vlastnosti volantu Superdrive GS650-X

  • Vydarený herný volant s priemerom 26 cm
  • Je kompatibilný s konzolami PS4, Xbox One a Xbox série X/S (POZOR:volant nie je kompatibilný s PS5 a PC)
  • Uhol natočenia 270 stupňov
  • Počet pedálov 3: plyn + brzda + spojka
  • Upevnenie prísavkami a upínacie skrutky
  • Podporuje vibrácie

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PS4, Xbox One

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové
Rozhraní USB
Kompatibilný OS Windows 8, Windows 10, Windows 11

Rozmery

Šírka 500 mm
Výška 500 mm
Hĺbka 280 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 3 500 g

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Funkcie Radenie pod volantom
Počet tlačidiel 8 ×
Počet pedálov 3 ×
Min. uhol otočenia 270 °

Vlastnosti

Typ Volant

Kompatibilita

Kompatibilita PS4, Xbox ONE, Xbox Series, Windows 8, Windows 10, Windows 11
Kód:  SPD008e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SA5658

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04