Obnoviť stránku

Super Putty Squad – Nintendo Switch

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Super Putty Squad – Nintendo Switch

%

Skočte, odskočte, natiahnite sa k víťazstvu, keď pomôžete Puttymu zachrániť jeho unesených priateľov v tejto klasickej hernej plošinovke s viac ako 100 úrovňami.

Super Putty Squad

Nadčasová klasika je späť

Super Putty Squad je bezstarostný zážitok z retro hrania, ktorý bol oživený pre moderných hráčov, v kombinácii s úplne novým režimom výučby pre najlepšiu hrateľnosť. Režim Tutorial vás bude sprevádzať úvodnými fázami a ponúka tipy a triky, ako a kedy využiť Puttyho arzenál pohybov a vybavenia. Váš hrdina sa môže nafúknuť, natiahnuť, udrieť, skákať, absorbovať a strieľať, aby zachránil svojich unesených priateľov pred istou smrťou. Super Putty Squad obsahuje úrovne, ktoré vyskúšajú vaše zručnosti a predstavivosť.

Super Putty Squad

Návyková hrateľnosť

Zbierajte nálepky a odomykajte ďalšie prekvapivo skryté úrovne s jedinečnou funkciou Sticker Book, ktorá umožňuje hráčovi sledovať pokrok v hraní. Pre príležitostných hráčov je hrateľnosť prístupná, ale neuveriteľne návyková. Super Putty Squad vás udrží v hernej zábave hodiny a hodiny.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová
Kód:  NSW115
Produktové číslo:  5060057024867

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08