Obnoviť stránku

SUBPAC S2

Príslušenstvo k tovaru

SUBPAC S2

Presný, pohlcujúci a dokonale prenosný - reč je o SUBPAC S2, ktorý sa stal nevyhnutným nástrojom pre hudobnú produkciu v najväčších hudobných štúdiách v Los Angeles a Londýne, bytoch či obývacích izbách po celom svete. Využijú ho nielen hudobníci a producenti, ale aj bežní používatelia, ktorí milujú hudbu v inej dimenzii. SUBPAC S2 sa stane vaším spoločníkom ako pri počúvaní hudby, hraní hier, tak i sledovaní filmov či poznávaní sveta virtuálnej reality.  Ide o najvýkonnejší a najpresnejší basový systém na svete, ktorý môžete mať vždy pod sebou na kresle, či už ste v kancelárii, obývačke či aute. To všetko bez rušenia vášho okolia.

Kľúčové vlastnosti

  • patentované technológie
  • nové vibračné membrány s väčším rozsahom
  • ergonomické vyhotovenie pre maximálne pohodlie
  • batéria s kapacitou 2300 mAh
  • nízka hmotnosť
  • Bluetooth 4.0
  • intuitívne ovládanie

Užite si skvelý zvuk v pohodlí

SUBPAC S2 disponuje ergonomickým tvarom pre maximálne pohodlie a novým 3-bodovým odnímateľným páskovým systémom pre optimálne umiestnenie na vašom kresle. Možno ho prepojiť s vaším mobilným telefónom prostredníctvom bluetooth 4.0 s A2DP streamovaním. Flexibilný ovládací kábel umožňuje voľnejší pohyb a pohodlnejšiu obsluhu systému. Riadiaca jednotka je štíhla, preto nijako neprekáža. Integrovaná batéria s kapacitou 2300 mAh sľubuje výdrž až 6 hodín na jedno nabitie. Bass systém váži iba 1,8 kg, vrátane batérie. 

 
Kód:  SUBB002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19