Obnoviť stránku

Starsand – PS5

Garancia najlepšej ceny
25,90 €

Starsand – PS5

Starsand PS5

Objavujte mystickú púšť

Starsand PS5 je hra o prežití v púšti. Čakajú na vás nebezpečenstvo, záhady a hádanky. Zistite, čo sa presne stalo, kde ste a čo vás spája s históriou zaniknutej civilizácie. Nájdite tieň, vodu a život. Používajte svoju energiu múdro, vyhnite sa prílišnej námahe v horúčave, udržujte sa v teple v najchladnejších nociach. Aby ste prežili, musíte si zachovať rozum. Podarí sa vám prežiť v nehostinnom prostredí, nájsť odpovede a nájsť cestu späť k svojmu starému životu?

Starsand PS5

Starsand PS5 – Lovte a kroťte prírodu

Lovte jedlo, vyrábajte zbrane, postavte si úkryt a zabezpečte si ho – duny sa hemžia desivými stvoreniami. Nájdite svoju cestu v rozľahlej a osamelej púšti, zorientujte sa v piesočných búrkach a označte si cestu. Smäd a horúco sa cez deň stávajú nepremožiteľným nepriateľom – v noci vás ohrozuje chlad. Naučte sa žiť s nepriazňou osudu, uvidíte krásu, ktorú svet skrýva, a učte sa od zvierat a prírody.

Starsand PS5

Starsand PS5 – Bráňte svoju základňu

V tejto púšti ste lovcom aj korisťou. Predátori podobní hmyzu vyliezajú zo svojich tmavých hniezd a neustále hľadajú potravu. Chráňte sa ohňom, odpáľte nepriateľov výbušnými kokosovými granátmi, zabezpečte svoju základňu a urobte všetko, čo je potrebné, aby ste prežili.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný
Herné prostredie Atmosférické
Herné mechaniky Survival
Grafické spracovanie hry Z pohľadu prvej osoby

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania Júl

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0447
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5055377605803

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09