Obnoviť stránku

Star Wars Epizóda 7 - Svetelný meč Kyloa Rena

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star Wars Epizóda 7 - Svetelný meč Kyloa Rena

Pustite sa do nezabudnuteľnej akcie a dobrodružstva vo svete Star Wars. Objavte vzrušujúce príbehy o boji dobra so zlom vo vesmíre plnom hrdinov, darebákov a mimozemšťanov. Kylo Ren je temný bojovník, ktorého povaha je rovnako ohnivá ako jeho nekonvenčný svetelný meč. Vďaka simulovanému svetlu a zvukovým efektom ožívajú vaše predstavy o akčnej bitke, ako z filmového plátna. S elektronickým svetelným mečom sa môžete cítiť ako Kylo Ren. Ľahkým pohybom zápästia aktivujte ohnivú čepeľ a vrhnite sa rovno do boja. Úžasný svetelný meč inšpirovaný postavou Kylo Rena nadchne každého fanúšika nového filmu Star Wars The Force Awakens.

  • Zažite dobrodružstvo ako v Star Wars
  • Simuluje klasické zvuky a svetla
  • Prispôsobiteľný s ostatnými BladeBuilders svetelnými mečmi

Odporúčaný vek:
od 4 rokov


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Star Wars
Kód:  HRAa5204
Produktové číslo:  5010994896188

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17