Obnoviť stránku

Star Trek: Resurgence – PS4

Zľavnené -43 %
19,90 € 34,90 €

Star Trek: Resurgence – PS4

Star Trek: Resurgence PS4/PS5

Star Trek: Resurgence PS4/PS5 – Telltale Games opäť na scéne

Star Trek: Resurgence PS4/PS5 je dobrodružstvo riadené príbehom, vytvorené bývalými členmi spoločnosti Telltale Games, ktoré prináša vzrušujúci svet Star Treku. Pripojte sa k posádke lode U. S. S. Resolute v úlohe prvej dôstojnice Jary Rydek a radového inžiniera Cartera Diaza na misii, ktorej cieľom je zastaviť eónsku, starobylú a mocnú silu, ktorá hrozí pohltiť všetko, čo jej príde do cesty! Tietoepické vesmírne dobrodružstvá vás nechajú prežiť vzrušenie a úžas Star Treku.

Star Trek: Resurgence PS4/PS5

Objavujte nové svety a dobrodružstvá

Pridajte sa k veľvyslancovi Spockovi a spolupracujte s kapitánom Williamom T. Rikerom, aby ste udržali mier v celej galaxii. Vstúpte do kontaktu s novými mimozemskými druhmi, zapojte sa do diplomacie, pilotujte raketoplány a používajte trikordér a phaser na riešenie náročných hádaniek a odvrátenie smrteľných hrozieb.

Star Trek: Resurgence PS4/PS5

Star Trek: Resurgence PS4/PS5 – Na vašich rozhodnutiach záleží

Čakajú vás ťažké rozhodnutia, ktoré ovplyvnia vzťahy, priebeh príbehu a osud celej galaxie. Star Trek: Resurgence PS4/PS5 vás zavedie na neuveriteľnú kozmickú cestu, plnú emócií a dobrodružstva. V hre Star Trek: Resurgence PS4/PS5 budete postavení pred ťažké rozhodnutia a vďaka nim sa bude meniť a rozvíjať váš príbeh. Po hraní sa na oficiálnych stránkach hry pozrite, ako si niektoré vaše rozhodnutiastoja v porovnaní s rozhodnutiami ostatných dôstojníkov Hviezdnej flotily po celom svete.


Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Star Trek

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Adventúra
Herné prostredie Sci-fi
Herné mechaniky Rozhodovanie o príbehu

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania Október

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1541
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5056635605115

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18