Obnoviť stránku

Star Ocean: The Second Story R – PS5

5 1 hodnotení
44,90 €

Star Ocean: The Second Story R – PS5

Star Ocean: The Second Story R PS5

JRPG Remake s jedinečnou 2,5D grafikou

Star Ocean: The Second Story R PS5 sa vracia s oživenou 2.5D grafikou s 2D pixelovými postavami a 3D prostredím. Pridáva nové bojové mechaniky s anglickými aj japonskými hlásateľmi, originálnu novo aranžovanú hudbu, rýchle cestovanie a oveľa viac.

Star Ocean: The Second Story R PS5

Príbeh

Nechajte sa uniesť vesmírnym príbehom Star Ocean: The Second Story R PS5. Píše sa dátum 366, kedy sa dôstojník federácie ocitne na inej mystickej planéte. Tu sa stretne s mladou dievčinou, s ktorou začne pátrať po jej stratenom ľude. Tak tomu bolo predpovedané. Zvoľte si vlastnú cestu a vytvorte si svoj osud.

Star Ocean: The Second Story R PS5

Sci-fi a fantasy v jednej hre

Star Ocean: The Second Story R PS5 predkladá jedinečný vizuálny štýl, v ktorom objavíte nebezpečné dungeony, ale aj rušné mestá. Nostalgické 2D pixelové postavy v krásnej 3D grafike zobrazuje úžasný svet na preskúmanie.

Star Ocean: The Second Story R PS5

Zahrajte sa za dve postavy

Svoju cestu môžete začať s Claudom alebo Renou. Star Ocean: The Second Story R PS5 vám ponúka voľbu, vďaka ktorej sa budú meniť perspektívy aj spojenci, ktoré môžete naverbovať. Vďaka jedinečnému systému Private Action spoznáte jednotlivých členov party, s ktorými budete aj naďalej rozvíjať vzťahy a odomykať rôzne konce. Nové ilustrácie postáv sú od dlhoročného umelca Yukihiro Kajimoto.

Star Ocean: The Second Story R PS5

Rýchly boj aj stratégia

Kombinujte rýchly boj so strategickými mechanizmami. Svoj postup v Star Ocean: The Second Story R PS5 si určujete sami výberom zručností, medzi ktoré patrí napríklad varenie, umenie aj metalcraft. Vybudujte špeciálne úrovne a vyrábajte predmety pre dokonalé vybavenie s rôznymi efektmi.

Star Ocean: The Second Story R PS5

Hlasové obsadenie z pôvodnej hry

Celá hra Star Ocean: The Second Story R PS5 je nahovorená pomocou rovnakého hlasového obsadenia pôvodnej hry. Všetky skladby sú prekomponované a sú pridané aj nové nahrávky.

Star Ocean: The Second Story R PS5

Tri režimy obtiažnosti

Star Ocean: The Second Story R PS5 je pripravená pre všetkých hráčov. Začiatočníci si zvolia odpočinkovú cestu Earth. Pokročilí si užijú priechod s Galaxy. A ak máte dosť odvahy, zvoľte Vesmír, ktorý vás skutočne otestuje.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, RPG
Herné prostredie Fantasy

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania November

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0486
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5021290097940

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14