Obnoviť stránku

Zlomok sekundy

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zlomok sekundy

V hre Split Second: Velocity budete búrať do ostatných vozidiel a vytlačovať ich z dráhy, ale nielen to. Môže dôjsť aj k iným ostrým stretom, ktoré pretekom dodávajú bezkonkurenčnú dynamiku. Je potrebné postupovať strategicky a vyhadzovanie nepriateľov si presne načasovať. Môžete tiež takticky upraviť existujúce dráhy alebo vytvoriť nové. Split Second: Velocity kombinuje to najlepšie z  adrenalínových pouličných pretekov s úchvatnými hollywoodskymi vizuálnymi efektmi. To všetko obohacuje vynikajúcim bojom v multiplayeri. Online preteky môže hrať až 8 hráčov, na rozdelenej obrazovke len dvaja (split-screen). Hra tiež zahŕňa podporu pre LAN preteky až pre osem hráčov.
V pretekárskom režime sa hráči vyrútia na trať, kde sa budú snažiť zničiť súperov a dosiahnuť cieľovú čiaru ako prví. A čo si budeme klamať, nechať spadnúť obrovské lietadlo na počítačom riadeného protivníka je síce fajn, ale urobiť to isté priateľovi a pripraviť ho tak o víťazstvo, to je úplne k nezaplateniu.
Boj o prežitie je druhým herným módom, kde v online režime prídu k slovu ťahače. V tomto režime sa ocitnete na náročných tratiach v konvoji obrovských pretekárskych nákladných vozidiel. Čo tieto monštrá dokážu, je veľmi dobre známe, napríklad z filmov Terminator 2, Duel alebo Mizer. Cieľom hry bolo čo najvernejšie napodobniť pocit, keď ste v plnej rýchlosti blízko takého kolosu. Preto bolo nutné upraviť trate tak, aby ste museli predbehnúť ťahače v čo najmenšej vzdialenosti, zatiaľ čo sa vás budú snažiť natlačiť na mantinely. Toto vývojárom ale nestačilo, takže to oživili ďalším prvkom. Zatiaľ čo sa blížite k ťahaču pred vami, padajú z jeho korby exploduje sudy. Musíte medzi nimi len kľučkovať a čakať na správny okamih, aby ste ho predbehli.
V režime pre jedného hráča vás bude sprevádzať skupina počítačom riadených áut, ktoré sa vám budú pliesť pod kolesá a snažiť sa vám urobiť váš život o niečo zaujímavejší (a kratší). Nahraďte ich  siedmimi živými spolujazdcami, pridajte kokteil zo športových vozidiel, pretekárskych špeciálov a ťahačov a máte všetko pripravené na unikátne demolačné derby v prostredí ako vystrihnutého z hollywoodskeho trháku.
Parametre a špecifikácia:
Špecifikácia: PC DVD
Jazyková lokalizácia: Angličtina
 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT

Multiplayer

Multiplayer Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Kód:  WG308n
Produktové číslo:  590761072408900249

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09