Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Spells & Secrets – Nintendo Switch

31,90 €

Spells & Secrets – Nintendo Switch

Spells & Secrets

Kúzla kam sa pozriete

Spells & Secrets Nintendo Switch patrí k roque-lite hrám s dobrodružným príbehom zo sveta mágie. Kúzelnícka mágia Greifenstein je zaplavená tvormi, od ktorých potrebuje oslobodiť. Zahrať si môžete sami, alebo v miestnej kooperácii s priateľmi.

Spells & Secrets

Upravte si postavu

Hra Spells & Secrets Nintendo Switch vám umožní upraviť si herného avatara podľa vašich predstáv. Ponorte sa do hĺbky a odomykajte postupne ďalšie možnosti. Zvoľte si typ postavy, obľúbené oblečenie, vyberte si farbu očí, obočie aj tvar nosa. Hrajte sa s farbami vlasov a nájdite perfektný tón vašej pleti. Zvoľte si svoju výšku a pohrajte sa s make-upom.

Spells & Secrets

Buďte kreatívni

Užívajte kúzla neočakávaným spôsobom a tvorte si svoje vlastné magické útoky. V Spells & Secrets Nintendo Switch je kreativita cestou k víťazstvu. Okrem útočných kúziel však budete potrebovať ďalšie na riešenie hádaniek.

Spells & Secrets

Sami aj s kamarátom

Spells & Secrets Nintendo Switch si môžete prejsť sami alebo sa spojiť s kamarátom a užiť si tajomný svet čiar a kúziel v miestnej kooperácii.

Spells & Secrets

Spells & Secrets Nintendo Switch ponúka množstvo možností

Kúzla sa dajú využívať proti magickým tvorom, ale aj na riešenie úloh. Začnite preskúmavať meniaci sa školský zámok Greifenstein. Môžete tu nájsť množstvo indícií o svete i ľuďoch alebo mocné artefakty. Hru Spells & Secrets Nintendo Switch môžete ovládať klávesnicou a myšou, ale aj herným ovládačom.

Spells & Secrets

Príbehová kampaň

V hre Spells & Secrets Nintendo Switch si zahráte za študenta prvého ročníka kúzelníckych umení. Hneď prvý deň však prichádza nečakaná udalosť, ktorá vrhne akadémiu do chaosu. Budete sa snažiť oslobodiť svojich spolužiakov aj stále sa meniaci hrad. Znesľahňovať vám to však budú všadeprítomní magickí tvorovia. Čaká vás odhalenie nejedného tajomstva.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, Adventúra

Multiplayer

Multiplayer Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania November

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  NSW1325
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060264378203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03