Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony PS4 DualShock 4 (Black)

4,8 133 hodnotení

Sony PS4 DualShock 4 (Black)

Pre konzolu PS4 bol japonskými inžiniermi navrhnutý a vyvinutý úplne nový ovládač DualShock 4. Unikátny vstavaný senzor umožní mimoriadne citlivé pohybové ovládanie a vďaka dotykovému panelu umiestnenému na prednej strane ponúka rozšírený herný zážitok. Klasické analógové páčky na ovládači sú vylepšené s cieľom dosiahnuť čo najvyššiu presnosť. Skvele padne do ruky aj za výdatnej pomoci nových tvarov na zadných triggeroch.
Tlačidlo SHARE umožní úplne jednoduché sprístupnenie obrázkov a videí priamo na Facebook alebo aktiváciu živého vysielania vašich herných zručností. Zvukové efekty zabezpečí v ovládači vstavaný reproduktor. Vďaka klasickému konektoru na slúchadlá s mikrofónom môžete komunikovať s priateľmi počas hrania.
Svetelný Light Bar na zadnej strane ovládača sa aktivuje podľa potreby. Mení zafarbenie podľa postavy v hre, čo umožní viacerým hráčom na jednej konzole lepšiu orientáciu na bojisku. S jeho pomocou tiež spoznáte, že je postava zranená. Ponorenie do bezchybných herných zážitkov umocňujú aj zlepšené vibračné odozvy.
Parametre a špecifikácia:
Funkcie:
Light Bar
SHARE tlačidlo
Touch Pad
Rozmery (Š x V x H):
162 x 52 x 98 mm
Hmotnosť:
210 g
Farebné vyhotovenie:
Čierne
Rozhranie:
USB (Micro B)
Jack 3,5 mm
Bluetooth 2.1 + EDR
Napájanie:
Integrovaná Li-Ion batéria 1000 mAh
Dobíjanie cez USB

Kód:  MSX021a
Produktové číslo:  PS719211983
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12