Obnoviť stránku

Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3)

4,9 38 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3)

Nová generácia hernej konzoly je tu. Privítajte už štvrtého pokračovateľa rodu - Sony PlayStation 4! Nástupca obľúbenej Sony PlayStation 3 stavia na osvedčených princípoch pre zabezpečenie maximálneho pôžitku z hrania hier. K tomu pridáva revolučné inovácie, ako je napríklad dynamicky prepojené hranie, rýchla a inteligentná personalizácia, hlboko integrované sociálne možnosti a nevšedná funkcia druhej obrazovky.

Vitaj v hernom nebi

Zaujímavo zložený balíček v sebe kombinuje rôzne herné žánre. Najskôr si zajazdíte pár napínavých pretekov v naleštených autách. Hneď potom si oddýchnete pri plošinovke s handrovým hrdinom Sackboyom a nabrané sily zúžitkujete počas púte Joela a Ellie naprieč zúfalým svetom, kde sa šíri nákaza a nebezpečenstvo čaká na každom rohu.

Najlepšie miesto na hranie


Vďaka prvotriednemu hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám je Sony PlayStation 4 najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes.
  • Prepracovaný hardvér
  • Famózne hry
  • Veľa inovácií
  • Ešte viac zábavy

Inžinieri zo Sony dali Playstationu 4 do vienka osemjadrový procesor AMD Jaguar, pokročilý grafický procesor s výkonom 1,84 TFlops a 8 GB neuveriteľne rýchlej systémovej GDDR5 pamäte.

Hry - alfa a omega

Obľúbená herná konzola Sony Playstation 4 sa stala výnimočnou vďaka ponuke herných titulov, ktoré ponúka. Aktuálne je pre Sony PlayStation 4 vo vývoji viac ako 140 hier, či už ide o pokračovanie osvedčených herných sérií ako je Killzone, Battlefield, Uncharted alebo vývoj veľkého množstva nových atraktívnych AAA a Indie titulov všetkých žánrov.
Za všetky spomeňme steampunkové The Order: 1886, preteky DriveClub alebo akčné RPG Deep Down. Každý si nájde to svoje.

Dualshock 4


Nový ovládač DualShock 4 bol prepracovaný pre zabezpečenie maximálne pohodlného ovládania hier - najnovšie je vybavený dotykovým panelom, ktorý prináša doteraz netušené možnosti herných zážitkov. Novinkou je aj tlačidlo "SHARE", umožňujúce okamžité zdieľanie herných zážitkov s komunitou.

Zdieľajte herné nadšenie


Zapojte sa do nekončiacich bitiek a zdieľajte s ostatnými vaše triumfálne výhry stlačením jednoduchého tlačidla - SHARE. Vyberte záznam a vráťte sa späť do hry. Medzitým, čo budete znovu hrať, video sa nahrá samo.

Parametre a špecifikácia:
CPU:
Osemjadrový AMD Jaguar Octa-Core (x86-64)
Operačná pamäť:
8 GB GDDR5
GPU:
Grafická karta AMD
Výkon 1,84 TFlops
Úložný priestor:
500 GB
Mechanika:
Blu-ray
Rozhranie:
Gigabit Ethernet
Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth 2.1
2× USB 3.0
zvukový výstup
HDMI
AUX
Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery (Š x V x H): 275 × 53 × 305 mm
Hmotnosť: cca 2,8 kg
Príslušenstvo:
Bezdrôtový ovládač DualShock 4
Hra Driveclub
Hra The Last of Us
Hra Little Big Planet 3

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PlayStation 4
Kód:  MSX001t
Produktové číslo:  PS719891819
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07