Obnoviť stránku

Sony PlayStation 3 Slim New 12GB

4,7 103 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony PlayStation 3 Slim New 12GB

Sony PlayStation 3 SuperSlim ponúka všetky skvelé funkcie, na ktoré ste zvyknutí, teraz však v naozaj kompaktnom a dokonale úspornom balení. Komplexná zmena architektúry sa dotkla umiestnenia hardvéru, polovodičov, otvoru pre BD aj systému chladenia. Výsledkom je oveľa tenšie a ľahšie telo konzoly oproti jej predchodcovi - o 20 % ubudlo na hrúbke, hmotnosti, príkone aj mernom hluku. Ak ste teda milovníkmi štýlového čistého dizajnu a priestorovo aj energeticky úsporných riešení, potom by vo vašej multimediálnej domácnosti nemala posledná evolúcia systému PlayStation 3 rozhodne chýbať!
Nová konzola ponúka možnosti upraviť systém PS3 podľa vašich potrieb: začnite s 12 GB modelom a potom zvýšte kapacitu pripojením 250 GB pevného disku (HDD). Ide o jedno zo skvelých periférnych zariadení, ktoré budú vydané v rovnakom čase ako ďalšie dôležité príslušenstvo, napr. vertikálny stojan, ktorý ponúka väčšiu flexibilitu zobrazenia systému PS3.
Samotná konzola má v sebe už nahranú najnovšiu verziu firmware, ktorá pridáva podporu pre prehrávanie 3D filmov aj hranie hier v 3D. PlayStation 3 sa iste stane pýchou vašej obývacej izby, kde sa osvedčí nielen v úlohe hernej konzoly, ale aj v úlohe multimediálneho centra s WiFi konektivitou.


PlayStation 3 SuperSlim sa pýši pokročilou hardvérovou výbavou, ktorá znižuje spotrebu aj tepelné vyžarovanie. O to sa zaslúžila predovšetkým pokročilá výrobná architektúra mikroprocesora Cell Broadband Engine. Ide o výkonný čip vyvinutý v spolupráci s IBM, ktorý prináša neuveriteľný výkon a možnosti do domácností a razí tak cestu k skutočnej zábave novej generácie. Inovácia vo výrobnom procese prebehla aj v grafickom jadre NVIDIA RSX. To sa teraz pýši architektúrou, ktorá je používaná v najmodernejších počítačových grafických kartách.
Rozhranie konzoly poteší bezdrôtovou konektivitou WiFi a Bluetooth 2.0. Pripojenie k televízoru zabezpečí HDMI konektor. Model SuperSlim je vybavený špecifickou funkciou BRAVIA Sync. Tá sa týka pripojenia k televízoru Sony BRAVIA pomocou HDMI kábla s možnosťou ovládania rozhrania XMP systému PS3 pomocou diaľkového ovládania televízora. Nechýba LAN rozhranie v podobe konektora RJ-45, ktoré slúži na drôtové pripojenie na internet, ktoré vám rovnako ako WiFi umožní využívať interaktívne prostredie PlayStation Network. Na ňom si môžete zahrať online hry alebo chatovať s priateľmi po celom svete. Vo výbave vstupov a výstupov nechýba dvojica USB 2.0 a digitálny optický audio výstup S/PDIF na pripojenie k systémom domáceho kina.
Parametre a špecifikácia:
CPU:
Procesor Cell Broadband Engine s frekvenciou 3,2 GHz
7 SPE jednotiek 3,2 GHz
256 KB SRAM na jednotku, 512 KB L2 Cache
Operačná pamäť:
256 MB XDR RAM
Priepustnosť: 25,6 GB/s
GPU:
NVIDIA RSX na jadre G70 s 256 MB GDDR3 VRAM
Priepustnosť: 22,4 GB/s
36 jednotiek shader zvládajúcich 100 miliárd operácií za sekundu
Maximálne rozlíšenie 1920 x 1080p
Výkon celého systému:
2,18 TFLOP, 51 miliárd skalárnych operácií
Úložný priestor:
12 GB
Mechanika:
Blu-ray
Podporované formáty:
Blu-ray BD-ROM, CD-ROM, CD + RW, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, BD-ROM
Audio výstup:
LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC
Rozhranie:
2x USB 2.0
1x HDMI
1x AV
1x digitálny optický výstup
1x RJ-45 Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
WiFi (IEEE 802.11 b/g)
Bluetooth 2.0 + EDR
Vyhotovenie:
Farba: čierna (Charcoal Black)
Rozmery: 290 × 60 × 230 mm (Š x V x D)
Hmotnosť: 2,1 kg
Príslušenstvo:
Bezdrôtový ovládač DualShock 3
Napájací kábel
Kompozitný kábel do TV (3x cinch)
USB kábel

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Veľkosť úložiska 12 GB

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola

Farba

Farba Čierna
Kód:  MS002a1
Produktové číslo:  PS719448716
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08