Obnoviť stránku

Snapchat Spectacles Teal

5 1 hodnotení

Snapchat Spectacles Teal

Zachyťte spomienky presne tak, ako ich vidíte. So slnečnými okuliarmi Spectacles v morsky modrej farbe to bude hračka. Pýtate sa, ako môžete okuliarmi zachytiť svoje spomienky? Jednoducho! Okuliare Spectacles totiž majú integrovanú športovú videokameru. Stačí ju jediným stlačením aktivovať a už nahrávate čokoľvek, na čo sa len pozriete. Svoje videá môžete okamžite zdieľať so svojimi priateľmi na sociálnu sieť snapchat. Pomocou telefónu tiež ľahko ovládnete detaily natáčania.

Kľúčové vlastnosti okuliarov Spectacles

  • Rýchle a jednoduché zdieľanie presne toho, čo práve vidíte
  • Jednoduchá voľba medzi 10, 20 alebo 30 sekundovým videom
  • Moderný neprehliadnuteľný dizajn v modrej farbe
  • Rýchle dobíjanie v dodávanom cestovnom puzdre
  • Jasná indikácia natáčanie
  • Jednoduchá synchronizácia s mobilným telefónom a zdieľanie na snapchat

Moderný spôsob zdieľania s priateľmi

Vďaka okuliarom Spectacles môžete dať nahliadnuť do svojich životov viac, ako kedykoľvek predtým. Vaši známi uvidia presne to, čo vy sami a vy tak budete môcť svoje zážitky zdieľať skutočne bezprostredne. Stále je však len na vás, čo budete zdieľať. Vždy je to o tom, či v danom okamihu stlačíte tlačidlo a začnete video nahrávať. Stlačte dvakrát a uloží sa dvadsať sekúnd vášho života, ak stlačíte trikrát, bude to sekúnd tridsať. Až tak je to jednoduché. 

 
Kód:  SSPVR3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04